nlc.hu
Sztárok

Alekosz, mint szerelemdoktor

Alekosz felcsapott szerelemdoktornak: „Ismerem a nőket és a férfiakat is”

Azt mondja, negyven év tapasztalatából beszél.

Alekosz hozta a showt az Ázsia Expressz 4. évadában. Bár, ahogyan az várható volt, a legtöbben nem nevettek, hanem inkább felháborodtak a viselkedése miatt. Ez nem csak a nézőkre volt igaz, sokszor játékostársai és a műsorvezető, Ördög Nóra is nehezen viselte, néha pedig azt sem bírták ki, ne próbálják meg helyre tenni

Nagy Alekosz

Fotó: Trenka Attila

Varsányi Réka előtt le a kalappal, hiszen ő egészen jól bírta, nem csak a méltatlan bánásmódot, hanem azt is, hogy a botrányhős minden nehezebb súlyt rápakolt. Egészen addig, míg Kucsera Gábor nem mutatta meg neki, hogyan bánik egy igazi férfi a nőkkel. Ezt követően Réka a sarkára állt és kidobta Alekoszt. A ValóVilág egykori nyertesét nagyon megviselte párja elvesztése, le sem tagadhatta volna, ma reggel viszont a Mokkában úgy beszélt, mintha ezt a döntést ő hozta volna meg. 

Rövid a történet. Az Ázsia Expressz végeztével és lezártával, én azt az ügyet azzal a hölggyel lezártnak tekintem – zárta rövidre a témát Alekosz, aki ezt követően arról mesélt, honnan meríti a tanácsait, amiket a Power of Love szereplőinek adott elő, mint szerelemdoktor. – Az én tapasztalatom, amit én magamba szívtam, amit én tudok, kapcsolatokról, a nőkről, férfiakról is, arra volt ott szükség. A férfi nőt keres, a nő férfit, mégis egymással veszekszünk… Ezt be kell fejezni. Egymást kell keresni és segíteni. Ők ezt nem tudták az elején. Amikor bementem, én elmagyaráztam nekik. Bejött!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top