nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és Dominic West kapcsolata

Harry herceg megszakította a kapcsolatot A korona sztárjával, a pletykák miatt

Túl sokat fecsegett a hercegről, pedig egykor nagy cimborák voltak.

A Mirror számolt be róla, hogy Harry herceg újabb hírességet húzott le a barátai nevét tartalmazó listáról. Nem sokkal azután, hogy összeveszett a Beckham házaspárral, most A korona sorozatban Károlyt alakító színésszel is összerúgta a port.

Dominic West még a Walking With the Wounded – Séta a Sebesültekkel –  nevű jótékonysági eseményen találkozott a herceggel. A program során, sérült katonákkal vágtak neki az Antarktisznak, és összesen 2 millió fontot gyűjtöttek össze a veteránoknak. Ez volt az az esemény, amelyről Harry a könyvében úgy írt, hogy az “expedíció, ami után lefagyott a pénisze”.

West és Harry között a barátság megmaradt, egészen addig, amíg az 54 éves színész, aki III. Károlyt alakította A korona sorozatban, fecsegni nem kezdett egy sajtótájékoztatón.

Harry herceg, Vilmos herceg és Károly herceg síeléskor

Harry herceg, Vilmos herceg és Károly 1994-ben. (fotó: Profimedia)

Az ügyről maga West számolt be a Times Radio reggeli műsorában. “Valahogy teljesen eltávolodtunk. Túl sokat mondtam, amikor egy újságíró arról kérdezett, hogy hogyan ünnepeltünk, amikor megérkeztünk a célba.”

Azt már a The Economic Times elevenítette fel, hogy milyen történeteket is osztottak meg a sajtóval akkor. Például azt, hogy az egyik sérült katona lábprotéziséből itták a pezsgőt a sikeres expedícióra. Harry ezt követően rúgta össze a port Westtel. Azt mondta neki, hogy megsértette a magánéletét.

Hasonló jelenet A koronában. Középen Dominic West, mint Károly. (fotó: Profimedia)

Hasonló jelenet A koronában. Középen Dominic West, mint Károly. (fotó: Profimedia)

Elmondhatjuk, hogy Harry sem a saját, sem a sorozatbeli apjával nem igazán ápol jó viszonyt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top