nlc.hu
Sztárok

VV Cristofel több évre eltűnt, de most visszatérne a médiába

„Olyan munkám van, amit valóban szívesen csinálok” – VV Cristofel elárulta miért tűnt el és mik a tervei

Megpróbált hétköznapi életet élni, de szerinte nem az az ő útja.

Évek óta nem hallottunk VV Cristofelről, a Való Világ ötödik évadjának versenyzőjéről, pedig egy ideig sok hír jelent meg róla, még bíróság elé is kellett állnia. Azóta sok idő telt el, és úgy tűnik, az egykori valósághow-szereplő megkomolyodott. Mint a Blikknek elmondta, jelenleg taxisofőrként dolgozik, és nagyon szereti ezt a munkát. 

„Most, harmincévesen élem azt meg először, hogy olyan munkám van, amit valóban szívesen csinálok és minden napra élményként tekintek. Amúgy is szeretek vezetni, és elég közvetlen srác vagyok ahhoz, hogy hamar megtaláljam a közös hangot az utasokkal. Sokan felismernek, ami meglepő ennyi év után, de nem bánom, sőt nagyon is jólesik” – nyilatkozta. 

Hozzátette, most egyedül kell gondoskodnia magáról, ugyanis nemrég véget ért egy nyolcéves kapcsolata. „Nagyon szerettük egymást, közösen építettük fel az életünket, de kihűlt az egész. Nem haraggal váltunk el, ettől függetlenül megviselt” – vallotta be. 

VV Cristofel

Fotó: Sajtóklub/RTL

Arról is beszélt, hogy részben párja miatt vonult vissza, tűnt el a nyilvánosságból, szerelme ugyanis nem szeretett volna szerepelni, de VV Cristofel most azt tervezi, hogy visszatér.

„Azt gondoltam, hogy megpróbálok normális, hétköznapi életet folytatni, de úgy tűnik nem ez az én utam. Szeretnék újra aktívan jelen lenni a közösségi médiában, szívesen szerepelnék műsorokban, megmutatnám magam. Bízom benne, hogy erre lesz is majd lehetőségem a közeljövőben” – mondta.

Ezért pedig aktívan tesz is, mint elmondta, a taxizás mellett szokott videókat is készíteni TikTokra, mert szerencsére a munkája mellett erre is jut ideje. „Remélem így most jobban kinyílik előttem a világ. Sok célom van, és most ezekre akarok koncentrálni, nem az ismerkedésre. Jól érzem magam, sőt örülök, hogy egy ilyen hosszú kapcsolat után újra egyedül lehetek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top