nlc.hu
Sztárok
Sláger Tibó a harmadik sztrókja után

Kitartóan küzd a teljes felépüléséért a harmadik sztrókja után Sláger Tibó

A mulatós zenész nem hiszi, hogy puszta véletlen az, ami vele történt.

Közel két éve, hogy Sláger Tibó harmadszorra is agyvérzést kapott. Az énekes azóta is türelmesen és kitartóan folytatja a gyógyulását, amivel szépen halad – írja a Blikk.

Sláger Tibo

Bízik a teljes gyógyulásban  Sláger Tibó – Forrás: @slagertibo / Instagram

Jelenleg elmondhatom, hogy 95 százalékban helyre jöttem! (…) Szinte minden elvesztett funkció visszajött, mozgásban, írásban, olvasásban, beszédben és éneklésben egyaránt” – mesélte a mulatós sztár, hozzátéve: azért akadnak még nehézségei, ha például gyorsan beszél, olykor megakad.

Azt is elmondta a bulvárlapnak, hogy a történtek óta nyugodtabb, higgadtabb és bölcsebb ember lett. „Valószínűleg van még dolgom itt, a Földön. Nem hiszem, hogy puszta véletlen az, ami velem történt” – fogalmazott Slágert Tibó, aki új életmódra is váltott az elmúlt két évben.

„Változtattam a táplálkozási szokásaimon, bevezettem a napi tornát. (…) Már nem stresszelek. Megtanultam elengedni bizonyos dolgokat, és egyszerűen csak hagyom, hogy jöjjön, aminek jönnie kell” – árulta el a zenész, akinek a felépülésében az egyik legnagyobb motiváció a 10 hónapos unokája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top