nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztiánék az esküvőről és a családalapításról

Zámbó Krisztiánék kiakadtak azon, hogy 13 éve folyamatosan az esküvőről és a gyerekről kérdezik őket

Besokallt a sztárpár.

Zámbó Krisztiánt és párját, Takács Zsuzskát folyamatosan arról faggatják, hogy mikor lesz már végre gyerekük. A sztárpár – aki túl néhány szakításon épp az esküvőjüket tervezi – ezen most besokallt, és a Tények Plusz kamerái előtt fakadt ki, mondván, hadd döntsenek ők ebben a kérdésben.

Zámbó Krisztián ,

Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzska – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Ha odáig eljutunk, hogy ezt a Jóistenke előtt is megfogadjuk, és lesz egy gyermekünk, akkor az  mindennél fontosabb lesz. És ezért fontos az egészség is. Például az, hogy én most felszedtem egy 15-20 kilót, emiatt iszonyatosan kapom. Ez nem tetszik annyira. (…) Ezt a kérdést, hogy az esküvő, a gyerek, a családalapítás… 13 éve folyamatosan kapjuk ezeket a kérdéseket. Az az igazság, hogy szeretnénk mi eldönteni azt, hogy mikor jön el az a pillanat, tehát nem tervezünk előre” – jelentett ki a 43 éves énekes.

Bár olaszos a viszonyuk, hiszen többször is szakítottak a 13 év alatt, de készülnek az esküvőre. „Sok minden áll még előttünk. Nem kérdés, hogy én már nem vagyok egy mai kakas. A párom is már 33 éves” – jegyezte meg Zámbó Jimmy legidősebb fia.

Menyasszonya, Zsuzsa elárulta: a közeljövőben tervben van minden: a házasság, a családalapítás, de mivel régimódiak, szeretnék megtartani a sorrendet. „Úgyhogy szervezés alatt áll. Nem könnyű ilyen dolgot megtervezni” – tette hozzá.

A szerelmesek arról is beszéltek, hogy nem szeretik, ha társaságban arról faggatják őket, hogy miért nincs még babájuk, hiszen ennek több oka is lehet, köztük akár egészségügyi is. Hangsúlyozták, náluk az utóbbival nincs probléma, de Zsuzska mostanáig nem érezte magát késznek az anyaságra. „Nem tudjuk, mit hoz a jövő, és nem is akarunk ezzel foglalkozni. (…) Nem tesz jót egy kapcsolatnak, ha sokan kérdezik. (…) Nem mindig tesz nekünk jót, ha túl sokat kérdeznek bele az életünkbe” – hangsúlyozta Zámbó Krisztián, aki a párjával az elmúlt időszakban egyre többször hozza szóba otthon a családbővítést, de ahogyan ők mondták, kivárják a megfelelő pillanatot, amikor úgy érzik, felkészültek a nagy napra vagy éppen a családalapításra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top