nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka egészségi állapota

Megjárta a poklot Rubint Réka, komoly küzdelmet folytatott az egészségéért

Sokat sejtető fotókkal búcsúzott az óévtől a fitneszlady.

Drámai fotók kerültek napvilágra Rubint Rékáról, aki hamarosan papírra veti élete egyik legnehezebb fejezetét, és kendőzetlen őszinteséggel vall az egészségéért folytatott küzdelméről – írja a Story magazin.

Rubint Réka

Nem bírta tovább Rubint Réka teste – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az élet egy évvel ezelőtt térdre kényszerítette az addig ereje teljében lévő üzletasszonyt, aki megrendítő bejegyzéssel búcsúzott az óévtől: Rubint Réka kórházi ágyon fekve, infúzióra kötve látható, miközben a férje az ágya mellett imára kulcsolt kézzel borult a felesége ölébe.

Ugyan a 45 éves fitneszedző szervezete már 10 évvel ezelőtt, férje életmentő műtétje után is jelzett, hogy ideje visszavennie a tempóból, csak nem tudott nyugodni, megállás nélkül dolgozott. 2022 októberében azonban több utalást is tett arra Rubint Réka, hogy végkimerülésig hajtotta magát, amit a teste is megsínylett.

Ősszel megjelenő könyvében a családi és üzleti sikereik, nehézségeik mellett az elmúlt egy éve legnagyobb pokoljárásáról, az egészségéért folytatott küzdelméről is őszintén mesél a fitneszlady, aki egy ideje kénytelen volt visszavenni a tempóból, mivel egy fellépése után már az autóból is alig bírt kiszállni, olyannyira kiszipolyozta a szervezetét. Hosszú hónapokra lehetett szüksége, míg felállt, ám vélhetően már túl van a nehezén, hiszen tele van célokkal, álmokkal: „Annyi terv van a fejemben, hogy 365 nap is kevés lesz” – posztolta az év elején.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top