nlc.hu
Sztárok

Nagy Ő Edina élete a műsor óta

Besokallt A Nagy Ő Edinája: nem bírja tovább, hogy a műsor óta folyamatosan támadják

A győztes Bettivel való cicaharca a reality után tovább fokozódott, és úgy elfajultak a dolgok, hogy a szemtől szembeni vitákból online vagy éppen képernyő előtti üzengetések lettek.

Elege lett, kitálalt A Nagy Ő-ből ismert Mártoni Edina. Egy perc nyugta sincs a műsor óta, a bulvárlapok célkeresztjében él. Az egykori vetélytársával, Bettivel azóta sem csitultak a kedélyek. De hogyan fajult el idáig a kapcsolatuk? Illetve Edina próbálta-e megoldani a kettejük között kialakult feszültséget? Minderről a Tények Pluszban mesélt.

Lehet, hogy már pszichiátrián lennék, hogy ha én mindennek teret adnék vagy mindenre válaszolnék” – jelentette ki Edina, aki legutóbb azzal a hírrel került be a sajtóba, hogy telefonon zaklatja volt riválisát, még azután is, hogy kiderült, Betti gyereke kórházban van. Az állítólagos zaklató szerint mindebből semmi sem igaz: „A telefonszáma sincs meg. Egyszer hívtam fel, még anno a műsor ment is, hogy rendezzük a dolgokat, meg ne állítson olyan hiteltelen információt rólam vagy akár a Virágról, ami az életben nem kompatibilis a valósággal. Aztán most ilyeneket nyilatkozik. Köszönöm szépen, én ebből nem kérek! És most megkérnék mindenkit a kamerán keresztül: most már legyen elég, és fejezzék be!”

Nagy Ő Edina,

Nagy Ő Edina és Jákob Zoli a realityben – Fotó: Sajtószoba

Úgy tűnik, Edina és Betti között valami nagyon félresiklott, ezt pedig a mai napig nem tudták rendezni. Hiába próbálkozott Betti a béküléssel, zárt kapukat döngetett. „Szerettem volna megkeresni, csak szembesültem azzal, hogy le lettem tiltva minden felületen. (…) Én úgy gondolom, hogy teljesen megalázott, és a mai napig tényleg rosszul esik az, amit láttam. Úgy gondolom, hogy ebből már tényleg nem lehet a való életben se egy normális barátság vagy kapcsolat” – nyilatkozta korábban A Nagy Ő győztese.

Edina amúgy a műsor alatt rengeteg bántást kapott a külseje miatt. Már korábban is fontolgatta, hogy megműtteti az orrát, a végső döntés azonban csak most született meg benne: bevállalta a beavatkozást. Az új külsővel pedig bízik a szerelemben, amely eddig elkerülte: „Jó lenne most már, ha valaki olyan ember állna mellém, akivel tudok tervezni, hiszen már 32 éves leszek lassan, és azért már jó lenne egy gyerek vagy jó lenne egy fix stabilitás.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top