nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi családi élete

Ekkorát nőttek Rúzsa Magdi ikrei

Lujza, Keve és Zalán kicsi koruk ellenére már sok helyre eljutottak.

Rúzsa Magdi az Instagramon posztolt arról, hogyan utazik családjával. A sztár a szeretteivel Tenerifén pihen, ahonnan egy-két videót közzé is tett a rajongóknak. Az egyik ilyenen például az is látható, ahogy a gyerekei élvezik a tengert, olyannyira, hogy a kislánya bátran lépeget a vízben. „És Zaki fakanala, azaz TÁTÁ!!! Eljutott Tenerifére is. Boldogok vagyunk! Egy darabig megpihenünk a nagy öltöztetés/ vetkőztetésektől” – írta egy korábbi poszt alá az énekesnő. A picik egyébként már Rómában, illetve a Vajdaságban is jártak. 

És íme a többi kép a családról:

És hogy ki vigyáz az ikrekre, ha koncertezik?

„Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy a gyerekekkel kialakítsuk a napi rutinunkat. A koncertnapokon sincs ez másképp, amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük”árulta el a GLAMOUR magazinnak adott interjúban Rúzsa Magdi, aki azt is elmondta, hogy a koncertek napján úgy intézik, hogy a férje mindig otthon legyen, és hozzá érkeznek a segítségek, ami általában a család és egy plusz ember. „Természetesen nehéz elindulni, de mivel minden időmet velük és az ellátásukkal töltöm és már másfél évesek, illetve tudom, hogy mire először megébrednek, már otthon vagyok, így nyugodt szívvel végzem a dolgom” – mesélte a sztár.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top