nlc.hu
Család

Rúzsa Magdi anyaságról és karrierről

Rúzsa Magdi elárulta, ki vigyáz az ikreire, amíg koncertezik

Az énekesnő élete gyökeresen megváltozott az utóbbi másfél évben.

Ki vigyáz Rúzsa Magdi ikreire, amíg az énekesnő koncertet ad? Hogy tud a háromgyermekes anyuka egyik pillanatról a másikra ünnepelt dívává átlényegülni? Hogyan hat az anyaság az alkotói lényére? A népszerű énekesnő először beszélt ezekről a sokakat foglalkoztató kérdésekről egy exkluzív interjúban.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdival az ikrei megszületésével szó szerint megfordult a világ – Fotókredit: GLAMOUR/ Zsólyomi Norbert

Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy a gyerekekkel kialakítsuk a napi rutinunkat. A koncertnapokon sincs ez másképp, amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük” – árulta el a GLAMOUR magazinnak adott exkluzív digitális címlapinterjúban Rúzsa Magdi, hozzátéve, nagyon fontos neki, hogy a koncerthelyszíneket is úgy állítsák össze, hogy ne kelljen túl hosszú ideig távol lennie.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a koncertek napján úgy intézik, hogy a férje mindig otthon legyen, és hozzá érkeznek a segítségek, ami általában a család és egy plusz ember. “Természetesen nehéz elindulni, de mivel minden időmet velük és az ellátásukkal töltöm és már másfél évesek, illetve tudom, hogy mire először megébrednek már otthon vagyok, így nyugodt szívvel végzem a dolgom” – mesélte.

Hangsúlyozta, nagyon fontos, hogy az ember megőrizze önmagát. Elmondása szerint a gyerekeknek is az a jó, ha egy kiegyensúlyozott, boldog édesanya néz rájuk, aki nyugodt körülmények között tudja nevelni őket. “Nekem, első gyerekes anyaként, ráadásul rögtön három babával, nagy kihívás volt minden szinten, de az idő sokat jelent. Már másfél évesek, önállósodnak, jó és szép feladat, egy igazi csoda velük minden nap” – vallotta be Rúzsa Magdi, aki arra a kérdésre, hogy mi kell ahhoz, hogy nyugodt szívvel hagyja hátra az ikreit és a maximumot nyújtsa a színpadon, a következőket árulta el: “Minden adott hozzá, de leginkább a nyugodt családi háttér“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top