nlc.hu
Család

Rúzsa Magdi házassága

Mint a mesében: Rúzsa Magdi így él a férjével, Vilmossal

A Megasztár évekkel ezelőtti győztese nem teregeti ki a magánéletét, párjával igyekeznek óvni a családi életüket. Ma már háromgyerekes szülők. Az előadó olykor azonban kivételt tesz, és mesél a mindennapjaikról.

Rúzsa Magdi és kedvese találkozásuk első percében érezték, hogy egymás mellett élnek majd életük végéig. 13 éve alkotnak egy párt, jóban és rosszban kitartanak egymás mellett. Ritka a mai sztárvilágban egy ilyen szerelem. Az énekesnő a kapcsolatuk kezdete óta többször is kihangsúlyozta, hogy Vilmos mindenben támogatja, főleg az előadói karrierjében, így nem kell attól félnie, hogy párja megorrol rá egy-egy fellépés, vagy késői hazaérkezés miatt. Ezek alapján 2017-ben senkit sem ért meglepetésként a hír, miszerint a pár eljegyezte egymást

Íme egy fotó a párról, mellyel Magdi bejelentette az eljegyzést 

Az előadót 2017. május 8-án jegyezte el párja, majd villámgyorsan jött a polgári esküvőjük, a lánykérés évének szeptemberében pedig a Mátyás-templomban is örök hűséget fogadtak egymásnak. A Blikk akkori cikke szerint Magdit a kíváncsi tekintetek elől 6-7 biztonsági ember nyitott esernyőkkel védte. A szertartás, amin többek között jelen volt Magdi állandó szerzője, Závodi Gábor is, délután kettőkor kezdődött a Budai Várban. Kattints ide egy videóért a nagy napról! Az előadó a Daalarna FLOWER kollekció egyik legkülönlegesebb esküvői ruháját választotta: egy Benes Anita által tervezett virágmintás, kontrasztos színű, hernyóselyem organza menyasszonyi ruhát.

Kiegészítik egymást 

Vilmos szintén vajdasági, mint Magdi. Villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán 2003-ban szerzett, doktori fokozatot pedig hat évvel később. És hogy miért működik a házasságuk?

„Azonosak a gyökerek, azonkívül ő egy nagyon sokoldalú ember. Ő nem feltétlenül csak a tudós, vagy kutató, hanem éppen a zene világában is otthonosan mozog, mint buliszervező, közösségszervező ember, és talán pont ez volt, ami miatt nagyon könnyen ráérzett dolgokra velem kapcsolatban, vagy az én munkámmal kapcsolatban, és így össze lehet egyeztetni két ilyen teljesen más szférában dolgozó ember életét is. Bár nyilván nem könnyű, gondolom, ez senkinek sem könnyű. De ha van nyitottság, és az ember elfogadja, hogy a másik olyan, akivel nem lehet szombat délutánonként sétálgatni, mondjuk, a Balaton-parton, mert éppen dolgozik, akkor nincs para. De nekünk meg vannak hétköznapok” – mesélte a sztár 2021-ben a TV2-nek.

Aztán jöttek az ikrek

Rúzsa Magdi hármas ikrei, Lujza, Keve és Zalán 2022 februárjában születtek. A gyerekek még kicsik, így a híresség igyekszik minden percet, amit csak lehet, velük tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön. 2022 nyarán újra színpadra állhatott, ami miatt rendkívül hálás a családjának, az ő támogatásuk nélkül ez nem sikerülhetett volna. 

„Három gyerek mellett nincs idő magammal foglalkozni. Ha éppen nem velük vagyok, akkor koncertre kell mennem, ilyenkor átáll az agyam az anyukaszerepről az előadóművészre. Bízom abban, ahogy egyre nagyobbak lesznek, egyre több mindent tudok majd becsempészni az életembe. Ez a hozzáállás segít túllépni a nagyobb kríziseken, ilyenkor veszek egy mély levegőt és megyek tovább. Mindig arra gondolok, mennyire hálás és szerencsés vagyok, hogy három egészséges gyerekem van. Nem volt egyszerű a várandósságom sem, nagy volt bennem a kétség, hogy rendben legyenek a babák, mellette pedig próbáltam a karrieremre is koncentrálni, minden energiát belepakolni. Ez a befektetés idén nyáron ért be igazán, a szülés után úgy tudtam minden alkalommal a színpadra állni, hogy előtte nem kellett próbálnom a zenekarral, és ezért nagyon hálás vagyok. Ezek a dolgok visznek előre és lendületet adnak, bármennyire fáradt vagyok. Aztán ránézek a gyerekeimre, és olyan boldogság van a lelkemben, amit korábban még soha nem éreztem”árulta el az énekesnő a GLAMOUR magazin interjújában.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Nagy Zoltán)

A gyerekek érkezése persze a kapcsolatukra is hatással volt. „Ahogy a kovász összeér, mi is úgy értünk össze házaspárként azáltal, hogy megérkeztek a gyerekeink. Azzal, hogy család lettünk, egymás felé is szorosabb lett az elköteleződésünk. Nem titkolom, hogy akadtak nehézségeink, mert álszentség lenne azt állítani, hogy mindez könnyen ment, hiszen egyszerre három kicsivel újraalakítani az életünket, az finoman szólva sem volt kis kihívás. Három gyerek nevelése komoly munkát jelent, és természetes, hogy voltak köztünk súrlódások, de jól vettük ezeket az akadályokat, és így a kihívások csak megerősítették a házasságomat” – mondta el a Storynak Rúzsa Magdi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top