nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi házassága

Ő Rúzsa Magdi ritkán látott férje

13 éve vannak együtt jóban-rosszban.

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos 2017 nyarán házasodtak össze, és 2022 februárjában váltak szülőkké. Az énekesnő a férjéről csak nagyon ritkán posztol, kevés közös képet látni róluk a sztár közösségi oldalán. Az előadó most kivételt tett, és felkerült egy fotó a háromgyerekes szülőkről. Vilmos egyébként szintén vajdasági, mint Magdi. Villamosmérnöki diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karán 2003-ban szerzett, doktori fokozatot pedig hat évvel később. 

Férjének hatalmas szerepe van abban, hogy Rúzsa Magdi visszatérhetett a színpadra. Az énekesnő korábban többször is elmondta, hogy mekkora hátszél számára a párja, aki mindenben támogatja.

„Nagyon sokat számít, hogy már biztos lehetek benne: ha hátradőlök, ő elkap. Nekem a férjem a legjobb barátom is. Sok időbe telt megtanulnom, hogy otthon nyugodtan belehelyezkedhetek a törékeny nő szerepébe, hogy bár a karrieremben férfiként kell küzdenem, ezt nem kell hazavinnem. A férjem mindig erre biztatott. Vannak napok, amikor egy pillanat alatt képes engem észhez téríteni, ha valamit rosszul reagálok le, akkor rögtön rám szól: ’Tudsz te jobb ember is lenni.’ És ez fordítva is így van. A kapcsolatunk egyik kulcsa, hogy jobb emberré tettük egymást”árulta el egy korábbi interjúban a gyerekeiről is posztoló sztár. 

rúzsa magdi gyerekeinek neve

Rúzsa Magdi (Fotó: Instagram)

Ez is érdekelhet Rúzsa Magdi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top