nlc.hu
Sztárok
Danics Dóra párkapcsolata

A Celebrandiban ismerte meg Bencét Danics Dóra, azóta együtt vannak, sőt már össze is költöztek

Párkereső műsorban találta meg a szerelmet az énekesnő.

Egyre komolyabb Danics Dóra és az RTL Celebrandi című műsorában megismert párja, Bence kapcsolata. A szerelmesek hónapok óta együtt vannak, a napokban pedig összeköltöznek, Győrben fognak élni – írja a Blikk.

Danics Dóra,

Danics Dóra tényleg megtalálta az igazit az RTL műsorában – Fotó: Sajtóklub

Immáron fél éve, hogy együtt vagyunk Bencével, és minden szuperül működik közöttünk” – árulta el a bulvárlapnak a korábbi X-Faktor-győztes énekesnő, aki nem tagadja, vannak közöttük kisebb összezörrenések, de remekül kezelik ezeket a helyzeteket és gyorsan megoldják a felmerülő problémákat. Most pedig elérkezettnek látták az időt arra, hogy összeköltözzenek. „Én Szombathelyen lakom két éve, a párom pedig Budapesten, ezért úgy döntöttünk, teljesen új helyen alakítjuk ki az otthonunkat. (…) Végül Győrben találtunk egy házikót, amit ki is vettünk” – mesélte.

Bence amúgy papíron még nős, de ha minden jól megy, a hónap végén kimondja a bíróság a válását.

Danics Dóra,

Danics Dóra és Bence a Celebrandiban – Fotó: Sajtóklub

Az összeköltözés és a párom válása után végre tiszta lappal kezdhetjük meg az új életünket, és vághatunk neki 2024-nek” – jelentette ki Danics Dóra, aki nem is számított arra, hogy egy párkereső műsorban tényleg rátalál a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top