nlc.hu
Sztárok

Danics Dóra akkor és most

Az X-Faktor első női győztese volt, most a szerelmet keresi Danics Dóra

Évekig a reflektorfénytől távol élte az életét, de most a legszemélyesebb részébe engedi majd be a nézőket Danics Dóra, hiszen a szerelmet keresi.
Danics Dóra

Bach Szilvia színésznő lányaként Danics Dórának sosem volt idegen a média világa, ő maga is hasonló irányban indult el: kommunikáció szakon végzett, majd vágóként helyezkedett el. De az igazi hivatása mindig is a színpad volt. Ezért jelentkezett az X-Faktorba. Először 2012-ben próbálkozott, de akkor a Mentorok Házában kiesett. Azonban 10 évvel ezelőtt (azaz az egy évvel későbbi szezonban) olyan lendülettel érkezett a versenybe, hogy gyakorlatilag történelmet írt a tehetségkutatóban. Ő lett ugyanis a magyar X-Faktor első női győztese.

Dóra akkor még nagyon fiatal volt, 27 éves, így annyira nem bánt jól a nyereményével. „Sajnos én nem voltam elég okos annak idején és nagyon sokat eltapsoltam ebből a pénzből, viszonylag rövid idő alatt”mesélte két éve a Fókusznak az azóta musical színésznőként is dolgozó énekesnő. A karrierje ennek ellenére beindult – bár néhány évre szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől –, a szerelemben viszont nem volt ennyire szerencsés.

„Voltak, akik például »elfelejtettek« szólni arról, hogy van gyerekük, vagy éppen barátnőjük, feleségük. Sajnos, ilyesmi többször elfordult. Ezeket részben magától az illetőtől tudtam meg, mert egy idő után elmondta, de bizony előfordult az is, hogy én magam jöttem rá, hogy valami nem stimmel. Azért 37 éves koromra én is jobb emberismerő lettem, így észreveszem, ha valaki füllent, terel” – mondta a Blikknek. Hogy miért is jött szóba Dóra szerelmi élete? Hát azért, mert most a Celebrandi egyik szereplőjeként láthatod, ahol több másik sztárral együtt igyekszik rátalálni a nagy Ő-re. A galériából kiderül, milyen út vezette idáig Danics Dórát.

Danics Dóra
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top