nlc.hu
Sztárok

Molnár Nini és Fucsovics Márton

Ezekben a szettekben szurkol Molnár Nini a párjának, Fucsovics Mártonnak

Nem titok, hogy együtt vannak.

Ahogy korábban mi is megírtuk, újabb álompár született a magyar sztárvilágban: egymásba szeretett a 31 éves Fucsovics Márton és a 32 éves Molnár Nini. A teniszező és a divattervező az elmúlt hónapokban nem igazán titkolta a kapcsolatát az Instagramon, ugyanis együtt utaztak például a Maldív-szigetekre is, ahonnan posztoltak a követőiknek. Nini mindenben támogatja új kedvesét, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy repülőre ült és Ausztráliába utazott, hogy a helyszínen, az Australian Open tenisztornán drukkolhasson a szerelmének.

Nini például ebben a szettben is szurkolt a kedvesének. A képek között a sportolóval közösen is feltűnnek. 

Íme egy másik válogatás, szintén a pálya mellől:

Fucsovics Márton egyébként, miután sérülten játszva kedden kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, azt nyilatkozta: a februári Davis-kupa-mérkőzésre már ismét százszázalékos akar lenni. Molnár Nini korábban így vallott arról, hogyan keres társat magának.

Molnár Nini

Molnár Nini és Fucsovics Márton (Fotók: Trenka Attila/Schumy Csaba)

„Néha azt érzem, hogy rossz helyre ülök be ebédelni vagy vacsorázni, pedig én hiszek egy véletlen találkozásban. Ismerkedem így vagy akár barátokon keresztül. Igaz, csak egy zárt közösség társkeresőjén regisztráltam. Keresem a megfelelő embert, itthon és külföldön”árulta el a Blikknek a divattervező, aki így írta le a nagy Ő-t: „Azt hiszem, az is jogos elvárás, hogy egy keményen dolgozó, elhivatott ember legyen mellettem, mert azt hiszem, aki mindent megtesz az álmaiért, a céljaiért, annak a siker is megérkezik az életébe. Én egy olyan embert keresek, akivel együtt tudjuk építeni a közös jövőnket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top