nlc.hu
TV-sztárok

Sztárok és sportolók házassága

Sztárok, akik híres sportolóval házasodtak – tündérmese és rémálomszerű kapcsolatok

Sikeres olimpikonok, bálványozott sportolók és gyönyörű színésznők, akik egymásba szerettek, összeházasodtak, mi pedig igazi álompároknak láttuk őket. A legtöbbjüknek azonban tiszavirág életű lett a kapcsolata.

A híresek, gazdagok és sikeresek magánélete sem maga a rózsaszín cukormáz. Sok sportoló-sztár házassága nem tündérmesére, inkább rémálomra hasonlított, és nem élte túl az 1 éves évfordulót sem.

Brooke Shields és Andre Agassi

A teniszvilág egyik legünnepeltebb sportolója, Andre Agassi és a Kék lagúna színésznője, Brooke Shields románca tündérmesének indult, de amolyan zanzásított verzió lett belőle. A pár 1997-ben házasodott össze, 2 év után azonban úgy döntöttek, jobb, ha külön folytatják az útjukat. Habár ezt követően egyszer még kibékültek, a kapcsolatuk továbbra sem működött, és újra szakítottak. Agassi a boldogságot végül Steffi Graf mellett találta meg.

Brooke Shields és Andre Agassi

Agassi és Shields kétszer is megpróbálták
(Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images)

Albert herceg és Charlene Wittstock

II. Albert monacói herceg magánéletéről nem a visszafogottság jut az eszünkbe, inkább a botrányok. A herceg 5 év ismeretség után, 2011-ben vette feleségül Charlene Wittstock dél-afrikai úszónőt, Albert azonban az évek alatt nem egyszer adott okot a pletykákra, ami a félrelépéseit illeti. Az olimpikonnal 2 gyermekük született, Gabriella és Jakab, de a herceg házasságon kívül is elismert két gyermeket különböző anyáktól (hosszas perlekedések után): Jazmint és Alexandre-t.

II. Albert herceg és felesége

A hercegnek 4 gyereke van 3 anyától
(Fotó: Eamonn M. McCormack/Getty Images for Laureus)

Marilyn Monroe és Joe DiMaggio

Joe DiMaggio a világ egyik leghíresebb baseball játékosa, a New York Yankees-ben töltött 13 évad alatt 9 győzelemhez segítette a csapatát. Az amerikaiak szinte bálványként tisztelték, a magánéletben azonban már nem volt olyan sikeres, mint a pályán. Egy sikertelen házasságot követően 1952-ben hívta randevúra Marilyn Monroe-t, majd 1954-ben összeházasodtak. A frigy azonban nem működött, olyannyira, hogy már a nászút alatt előjöttek a problémák, végül 7 hónap után elváltak. DiMaggio élete végéig Monroe-t tartotta a legnagyobb szerelmének.

Marilyn Monroe és Joe DiMaggio

DiMaggio élete végégi szerette Monroe-t
(Fotó: Getty Images)

Victoria és David Beckham

Az eredetileg táncosnak készülő, végül énekesként befutó Victoria, a Spice Girls Posh Spice-a 1999-ben ment feleségül Beckhamhez. A női szívek hangos reccsenése ellenére azért sokan ünnepelték a házasságot, igazi álompárnak számítottak, és számítanak a mai napig. 22 éve élnek együtt házaspárként – a munkájuk miatt hol együtt, hol külön –, ami a sztárvilágban nagyon ritka. 3 fiuk és 1 lányuk született: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David, és Harper Seven.

David és Victoria Beckham

Beckhamék 22 éve házasok
(Fotó: Jeff Spicer/Getty Images)

Robin Givens és Mike Tyson

Az egzotikus szépségű Robin Givenst itthon leginkább a Bumeráng című filmből ismerhetjük, amiben Eddie Murphy volt a társa. Mike Tysonnal 1987-ben estek szerelembe, 1 évre rá összeházasodtak, de a kapcsolatuk már ekkor erősen abuzív volt. Sajnos, a bokszoló nemcsak a ringben használta az öklét, hanem a négy fal között is. A felesége 1989-ben beadta a válókeresetet, és pont Valentin-napon lépett ki a bántalmazó kapcsolatból.

Mike Tyson és egykori felesége

Amikor a külvilág számára még úgy tűnt, hogy minden rendben
(Fotó: Anthony Barboza/Getty Images)

Carmen Electra és Dennis Rodman

A „Féreg” becenéven is ismert Rodman és a szexszimbólumként számon tartott színésznő, Carmen Electra házasságáról sem a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” jut az eszünkbe. A Baywatch egyik legszebb vízimentője és a világklasszis NBA kosaras kapcsolata finoman szólva is viharos volt, a veszekedések és a verekedések szinte állandók voltak a pár életében. Házasságuk mindössze 1 évet bírt ki: 1998-ban házasodtak össze, de 1999-ben már el is váltak, nem is akárhogy: távoltartási végzés értelmében egyik sem mehet a másik közelébe. Ennek ellenére évekkel később még sikerült egyszer összeverekedniük, ami után mindkét sztárt bilincsben vitték be a rendőrségre.

Carmen Electra és Dennis Rodman

1 évet bírtak ki együtt
(Fotó: Denny Keeler/Getty Images)

Tudj meg még többet a sztársportolók magánéletéről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top