nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Szandi a plasztikázásról

Végzett a plasztikai műtétekkel Kőgazdag Szandi: „Kész vagyok! Minden meg van csinálva”

Egy kisebb budapesti lakás árát már elköltötte a testére. Egyedül a szemét nem csináltatta meg magán.

Tuvic Aleksandra sosem titkolta, hogy vagyonokat költött plasztikai műtétekre. Mostantól azonban ezekre már nincs több kiadása, mivel – elmondása szerint – már mindent megcsináltatott magán, amit szeretett volna.

Tuvic Szandra "kész van" - Fotó: Sajtószoba

Tuvic Szandra „kész van” – Fotó: Sajtószoba

Kész vagyok!” – jelentette ki a Ripostnak a plasztikaőrült Szandi, aki már több tévés szereplésen is túl van. Láthattuk őt A Nagy Ő-ben, bizonyított a Farm VIP-ben és a Párharcban, de a Kőgazdag fiatalok című műsor hozta el számára végül az áttörő népszerűséget.

Tuvic Szandra,

Mellnagyobbítással kezdve a plasztikák sorát Tuvic Szandra – Fotó: Sajtószoba

Minden véglegesen van megoldva. (…) Most várom, hogy majd a korosodás hozza a következő teendőket. De addig is, hála Istennek, most erre nem kell költenem” – vallotta be a bulvárlapnak Tuvic Aleksandra, akinek a külseje megosztja a kommentelőket. Többek szerint ugyanis már túlzásba esett a szépészeti beavatkozások terén.

Tuvic Szandra,

Immár elégedett a testével Kőgazdag Szandi – Fotó: Sajtószoba

Kőgazdag Szandi korábban bevallotta, számára a szilikon olyan, mint az oxigén, és egyik plasztikáját sem bánta meg. „A plasztikai műtéteket mindig egyik napról a másikra döntöttem el, kivéve a mellnagyobbítást, amit már 12 évesen elhatároztam. Akkor megmondtam a szüleimnek, hogy formás, kerek playboy-ciciket szeretnék, és ezt 18 éves koromban megvalósítottam” – mesélte akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top