nlc.hu
Sztárok

Kőgazdag Fiatalok adás

Kőgazdag Fiatalok: Tuvic Aleksandra lóspermát rendelt, PSG Ogli kiakadt ezen

Szandi elmondta, hogy Antigoné nevű lovának csikója lesz.

A reality legújabb adásában Tuvic Aleksandra és Papp Olivér, azaz PSG Ogli között lezajlott egy beszélgetés, melyből kiderült, hogy a lány gondoskodott arról, hogy a lovának csikója szülessen. „Most rendeltem a spermát Németországból. Lefagyasztva hozzák a spermát és az állatorvos benyomja neki” – magyarázta Aleksandra. PSG Ogli kiakadt a hallottakon, egyszerűen nem értette, hogyan lehetséges mindez.

„Megpróbált nekem egy napi kamut bedobni, hogy ő kamu lóspermát rendelt az internetről. Hát azért álljon már meg a menet! Én már nagyon sok mindent rendeltem az internetről, de lóspermát nem lehet. Úgy gondolom, hogy az embereknél lehet mesterséges megtermékenyítéseket csinálni, de lovaknál ezt nem lehet. Semmilyen állatnál, csak embereknél, én úgy gondolom” – mondta a férfi, aki magán a csikó szón is fennakadt. 

„A lovak elnevezettségére nem kell szakszavakat használni, elég csak annyi, hogy nagy ló meg kis ló, nem hogy csikó. Én azért kijártam a nyolc általánost, biológiát –felteszem a kezem – nem tanultam, de amit tudni kell, azt tudom” – jelentette ki.

Kőgazdag Fiatalok

Kőgazdag Fiatalok (Fotó: TV2)

A műsorról mi is kifejtettük a véleményünket, a cikkért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top