nlc.hu
Sztárok

Ujlaki Dénes a rákbetegségről

Ujlaki Dénes: „Aki egyszer szembenézett a gyilkos kórral, és azt mondja: meggyógyultam, az bizony hazudik”

Rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra.

Ujlaki Dénes még 79 évesen is hetente két-három alkalommal is színpadra lép. “Mert imádom csinálni”indokolta a Blikknek a Jászai Mari-díjas színész, aki hosszú időn át küzdött a rákkal. Elmondása szerint évek óta tünetmentes, de azt sosem jelentheti ki, hogy teljesen meggyógyult.

Ujlaki Dénes

Ujlaki Dénes a Hogy volt?! című tévéműsor felvételén 2019-ben – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Megvívtam a magam harcait, egy olyan háborúban, amelyben nem győzhetek. Aki egyszer szembenézett a gyilkos kórral, és azt mondja: hahó emberek, meggyógyultam, az bizony hazudik. Mert ezek a rákos sejtek nem mennek el, nem múlnak el. (…) Évek óta tünetmentes vagyok, a rendszeres kontrollvizsgálatokon megdicsérnek az orvosok, én mosolyogva elköszönök olyankor, és élek tovább, ki tudja meddig” – fogalmazott a bulvárlapnak.

Bevallotta, nem fél a haláltól, de nem is gondol rá. “Persze a gyermekeim – a nagyfiam, a nagylányom, Gáspár a kicsi –, no meg a két gyönyörű unokám is azt akarják, hogy örökké éljek” – tette hozzá Ujlaki Dénes, aki 15 éve boldog házasságban él hatodik, 37 évvel fiatalabb feleségével, Judittal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top