nlc.hu
Sztárok
Újrahasznosított esküvői sztárruhák

Sztárok, akik simán felvették az esküvői ruhájukat a vörös szőnyegre

A következő sztárok nem hisznek abban, hogy egy esküvői ruhát csak egyszer lehet felvenni: ők díjátadókra, de még tévéműsorokra is felvették a sajátjukat.
Busy Philipps

Bárki bármit mond, a menyasszonyi ruha az egyik legfontosabb része egy esküvőnek. Napokat, heteket (hónapokat!) töltesz el a tökéletes darab megtalálásával, amiért ráadásul jó eséllyel egy kisebb vagyont hagysz ott a szalonban. Hogy aztán az esküvőd után soha többé ne vedd fel. 

Néhányan ezért döntenek a kölcsönzés mellett. Mások pedig, mint például az alábbi sztárok, inkább megtörik a hagyományokat, és újrahasznosítják az esküvői ruháikat. Ők vörös szőnyeges eseményektől, díjátadón át tévéműsorokig számtalan helyen kapták elő a szettet, amiben kimondták az igent. Vagy amit kizárólag a lagzira vettek – mert hiába az újrahasznosítás, azért még mindig hírességekről beszélünk, akik hajlamosak rögtön két ruhával indítani az esküvőt. 

Lássuk, milyenek az esküvői ruhák, amiket a sztárok újra felvettek!

Sophia Bush
Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top