nlc.hu
Sztárok

Horváth Csenge Azahriah dalairól: „kicsit lehoz az életről”

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge Azahriah dalairól: „kicsit lehoz az életről”

Kiderült, vannak olyan Azahriah-dalok, amelyek Horváth Csengét „lehozzák az életről”.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge Hevesi Tamás podcast műsorában mondta el a véleményét Azahriah-ról – írja a Blikk.

„Én nem vagyok az a típus, aki otthon leülök és hallgatom Azahriah-t, de ha valaki hallgatja vagy szól a rádióban, abszolút értem, miért szeretik az emberek. Mert sokkal dallamosabb zenéket csinál, mint amik mostanában slágerek. Tök jó a hangszerelése, meg az is plusz dolog szerintem, hogy többféle hangszeren is játszik, amit akár élőben is előad. A koncertjein is ugyanazt a minőséget kapod, amit otthon hallgatsz. Illetve, ami nekem egy nagy plusz pont, hogy akár mondaton belül vált angolról magyarra ….Nekem az 5 számán kívül, amit ismerek, a többi kicsit lehoz az életről. Én szeretem azt, ha elmegyek egy koncertre, akkor érezzem jól magam. Legyek ettől boldog” – mondta Horváth Csenge, aki kamerák kereszttüzében nőtt el, hiszen Fésűs Nelly lányaként sokat volt a reflektorfényben gyerekkora óta.

Horváth Csenge véleménye

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

„Különösebben nem is volt belőle semmi rossz, hiszen itt vagyok, élek, virulok, csinálom a dolgomat. Csak az hiányzott nekem, hogy meglegyen a választási jogom ahhoz, hogy szeretném-e ezt az életet, vagy nem. Mert nem biztos, hogy ezt választottam volna”mondta korábban Csenge.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top