nlc.hu
Sztárok

A Cápák között 16 éves felfedezettje már dolgozik

Cápák között: Balogh Levente és a 16 éves Nyikonyuk Balázs belefogott a közös munkába

A horgolt plüssállatok értékesítésével foglalkozó vállalkozás nagy sikert aratott.

„Balázs egy nagyon értékes fiatal! Hamarosan aláírjuk a szerződést, aztán indulhat is a közös munka – írta a közösségi oldalán Balogh Levente, aki a poszt alapján már meg is kezdte az együttműködést a fiatal vállalkozóval. A Cápák között adásában feltűnt 16 éves Nyikonyuk Balázs a horgolást népszerűsítő oktatócsomagok bevezetésére 2 millió forintot kért, és 50 százalék tulajdonrészért. Balogh Levente és Moldován András szinte azonnal ajánlatot tettek 1-1 millió forinttal, 30 százalék tulajdonrészért cserébe. De Lakatos István is szerette volna Balázs vállalkozását támogatni, így végül a három Cápa 1-1-1 millió forinttal szállt be a plüssök világába, összesen 30 százalék tulajdonrészért cserébe.

Íme a korábban említett poszt:

„Hogyha össze kéne foglalnom, hogy ki vagyok, akkor egy 16 éves kamaszfiú, aki soha nem akart megfelelni az elvárásoknak és mindig is szeretett volna a saját útján menni” – kezdte az rtl.hu-nak adott interjújában a fiatal tehetség. – „Ki mertem állni magamért és megcsinálni azokat, amiket szeretnék.”

Cápák között,

Nyikonyuk Balázs a Cápák között adásában (Fotó: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top