nlc.hu
Sztárok

Freddie és felesége, Dóri

Freddie címlapon mutatta meg ritkán látott feleségét

Azt is elárulta, mire vágynak most a legjobban.

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd a 2014-es Rising Star tehetségkutatónak köszönhetően vált ismertté. Habár a hangjával a mai napig lehengerli az embereket, magánéletét óvja a nyilvánosság elől. 

Freddie

Fotó: Birton Szabolcs

Az énekes két gyermek édesapja és feleségével, Dórival több mint 8 éve alkotnak egy párt. Bár akadnak kivételes alkalmak, amikor beszél az apaságról és a családról, szeretteit nem szokta akárkinek megmutatni. Most azonban a Meglepetés magazin részesült abban a megtiszteltetésben, hogy nem csak a ritkán látott Dórit kaphatták lencsevégre, hanem Freddie kislányát és kisfiát is. Emellett elárulta, mennyi ideje jut a családjára, és mire vágynak kedvesével a legjobban. 

Jó lenne, ha egy nap nem csak 24 órából állna! Nem panaszként mondom, de estére szinte mindig lemerülök. Igyekszem a lefekvés előtti fürdetésnél és a mesénél otthon lenni, de napközben a kávézónkban is dolgozom, én is kiszolgálom a vendégeket. Annak idején szállodaipari főiskolára jártam, hiszek a minőségi vendéglátásban. Muszáj több lábon állni, ezért is kezdtünk bele a családi vállalkozásba. De Dórival elhatároztuk, hogy most már kettőnkre is kell közös időt szakítanunk. Jó lenne most már elmenni egy kicsit kikapcsolódni! Vágyunk arra, hogy kettesben elszökjünk valahová” – magyarázta Freddie, aki tavaly nyáron nyitotta meg kávézóját, amit szeretett nagymamája emlékére formált. 

Meglepetés magazin címlap

Meglepetés magazin

Az énekest rendkívül megtiszteltetés érte a hétvégén. Január 27-én a Csináljuk a fesztivált! döntőjében Charlie Nézz az ég felé című dalát vitte Freddie, mely nézői szavazatok alapján az évszázad magyar slágere lett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top