nlc.hu
Sztárok

Íme Ivancsics Ilona fürdőruhában

Fürdőruhában mutatta meg magát a lefogyott Ivancsics Ilona

10 kilót fogyott, és sikerült csúcsformába hoznia magát.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött Ivancsics Ilona, de most újra ragyog és jól érzi magát a bőrében. Ugyan tönkrement a házassága, a karrierje, egyik pillanatról a másikra összeomlott az élete, mégis képes volt felállni a padlóról és új életet kezdeni. Ilonát egy ország zárta szívébe a Szomszédok című teleregénynek köszönhetően, ahol Jutkát alakította.

„Nem tudtam hova kapaszkodni azután, hogy megszűnt a tizenöt évig tartó párkapcsolatom, és a színházamat is fel kellett adnom. Esténként csak ettem és ettem. A kilók szépen egymás után jöttek fel rám. Aztán eldöntöttem, leszámolok a megoldatlan dolgaimmal, és minden területen újraépítem magam” – mesélte a Best Magazinnak a színésznő, aki a fogyása történetét is megosztotta a lappal.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona (Fotó: Schumy Csaba)

„Mindig volt rajtam néhány pluszkiló, csak ruhákkal ügyesen eltakartam. Három hónap alatt viszont sikerült tíz kilót leadnom. Számomra fontos volt, hogy természetes módszerrel fogyjak, ezért esett a választásom egy gyógynövényes készítményre, ami mellett nem éheztem. A benne lévő Fülöp-szigeteki banaba fa levelének hatására pedig állítólag a zsírok fele képes csak lerakódni. A hormonjaimat is beállította a receptúra, a változókor ugyanis felborít mindent” – nyilatkozta a híresség, aki úgy érzi, hogy teljesen kicserélték. 

Íme a sztár fürdőruhában:

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona a Best Magazin címlapján.

„Szeretek jól kinézni. Hiszek a természetességben, nincs rajtam plasztikai műtét nyoma. Sokáig csak a színészi munkásságom miatt szerettem volna bekerülni a köztudatba, mégis bevállaltam egy fürdőruhás fotózást. Hogy miért? Szeretnék reményt, kapaszkodót, motivációt adni azoknak a nőknek, akik már leírták magukat. Ne tegyék! Lehet újrakezdeni!” – tette hozzá a művésznő. Ilonának a harcban legnagyobb támasza harminchárom éves fia, Bence volt.

További részletek a ma megjelent Best Magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top