nlc.hu
Sztárok

Darabokra tört Ivancsics Ilona élete

Darabokra tört Ivancsics Ilona élete

Ivancsics Ilonának tönkrement a házassága, a karrierje, egyik pillanatról a másikra összeomlott az élete.

Ivancsics Ilona élete egyik nehéz időszakáról vallott, amikor tönkrement a házassága, a karrierje, és nem volt senki vagy semmi, amibe kapaszkodhatott volna – írja a Bors.

“Nem voltak kapaszkodók. Mert ha legalább a magánéletem működik, akkor még valahogy a szakmai nehézségeket elviselem, de nálam egyik sem. Mind a kettő nullára került, és innen felállni nagyon kemény feladat volt számomra” – vallotta be a Szomszédok egykori Jutkája, aki bánatevéssel próbált túllendülni a gondokon.

Ivancsics Ilona élete padlóra került

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Ahogy halad előre az idő, lelassul az anyagcsere és egyre több nehézséget okozott” – folytatta. A színésznőnek végül sikerült túljutni a mélyponton, amire nagyon büszke, az elmúlt időszakban 10 kilót fogyott.

„Döntés is kellett, akaraterő is kellett hozzá, meg én azért kutakodtam is hozzá, mert én mindig is mozogtam, vagy egészségesen táplálkoztam, de mégis jöttek fel a fölösleges kilók, ezért egy rásegítést kerestem hozzá az online platformokon. Mivel én ökonagykövet vagyok és szerettem volna minél természetesebb módon megszabadulni a pluszkilóktól, találtam egy olyan gyógynövényalapú lehetőséget, amivel vidáman sikerült lefogynom” – árulta el a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top