nlc.hu
Sztárok

Ilyen férfit szeretne Ivancsics Ilona

Titokzatos férfi oldalán bukkant fel Ivancsics Ilona, mesélt is az ideáljáról

Két év magány után ismét nyitott a szerelemre.

Mint ahogy korábban mi is megírtuk, Ivancsics Ilona újra ragyog és jól érzi magát a bőrében. Ugyan tönkrement a házassága, a karrierje, egyik pillanatról a másikra összeomlott az élete, mégis képes volt felállni a padlóról és új életet kezdeni. A ma megjelent Story magazin tavaszi különszámának címlapján egy feltűnően jóképű férfival az oldalán szerepel, sőt több közös képet is láthatunk a lapban kettőjükről. Mint kiderült, a magazin a mesterséges intelligencia segítségével megalkotta Ilona számára álmai férfiját. 

„Jó pasi, de már most látom, hogy megint beleválasztottam a tutiba. Vagány fazon, a szeme sem áll jól, de ez tetszik. Biztosan randiznék vele. Úgy hiszem, nem lenne monoton, otthon ülős a kapcsolatunk. Szerintem olyan olaszosan hangosan vidám. De nem baj, mert unatkozni egyedül is tudok” – mesélte nevetve Ilona, aki azt is elárulta, hogy milyen férfira vágyik.

„Fiatal koromban nagyon fontos volt a külső, hogy jól nézzen ki, de az idő előrehaladtával ez már nem elsődleges. Ma már az a fontos, hogy hasonló legyen az értékrendünk, az érdeklődési körünk. Akivel jókat lehet beszélgetni, értelmes, intelligens, tájékozott, férfias, nekem a jó humor is nagyon fontos, és nem utolsósorban tiszteli és értékeli a munkámat. Fiatal koromban ugyanis volt olyan pasim, aki azt mondta, hogy könnyű nekem, mert én csak hülyéskedek a színpadon. Aztán olyan kapcsolatom, szakmabeli párom is volt, aki féltékeny volt a sikereimre. Nemrégiben pedig leveleztem egy férfival, aki azt írta, hogy mégsem akar velem tovább beszélgetni, mert ő nem egy színésznővel szeretne megismerkedni, hanem egy emberrel” – nyilatkozta a színésznő.

Íme a mesterséges intelligencia segítségével alkotott társ Ilona mellett:

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona (Fotó: Story magazin különszám)

További részletek a ma megjelent Story Tavasz különszámban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top