nlc.hu
Sztárok

Halálos fenyegetést kapó színészek

Színészek, akik halálos fenyegetést kaptak a szerepükért

Senki sincs biztonságban a toxikus rajongóktól, akik egy kicsit túl komolyan vesznek egy-egy sorozatot: a következő színészeket halálosan megfenyegették.
Enrique Arce

Ha az ember ráfügg egy sorozatra, akkor könnyen előfordulhat, hogy az válik egy ideig-óráig a világává. A benne felcsendülő dalokat hallgatja, beköveti Instagramon a színészeket, és a kedvenc részeit esetleg újra és újra megnézi. Az azonban fontos, hogy nem szabad annyira belefolynia az életünkbe a sorozatnak, hogy ne tudjunk különbséget tenni fikció és valóság között.

Az alábbi, meglehetősen toxikus rajongókat sajnos ez a figyelmeztetés elkerülte. Ők a végletekig vitték a bennük kialakult paraszociális kapcsolatokat. Ez egyenesen odáig fajult, hogy az általuk gyűlölt karaktereket (mármint az őket megformáló színészeket) halálosan megfenyegették. Lássuk, mely színészeknek kellett ilyen szintű bullyingot elviselni csak azért, mert elvállalt egy munkát.

Megnézem
Összes kép (7)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top