nlc.hu
Sztárok

Kylie Minogue 55 évesen is ragyog

Az 55 éves Kylie Minogue pont úgy néz ki, mint 20 éve

Csak gratulálni tudunk neki, amiért sikerült megállítani az időt. Mondjuk elmondhatná, hogyan csinálta.
Kylie Minogue

Kár lenne tagadni, hogy irigyek vagyunk. Kylie Minogue ugyanis úgy fest a róla készült legfrissebb fotókon, mintha 2004 óta SEMMIT nem öregedett volna. És ellentétben sok kolléganőjével, akár plasztikáztatott, akár nem, ezt nem látni az arcán.

Az ausztrál énekes-színésznő 1989-ben futott be, amikor pedig Jason Donovannal elénekelték a világnak az Especially for you című dalt, már nem volt megállás a világhírnév felé vezető úton. A 90-es és a 2000-es évek elején igazi diszkódíva volt, olyan slágerekkel, mint a Love at First Sight, Fever, vagy a Spinning Around.

39 éves volt, amikor 2005-ben mellrákot diagnosztizáltak nála. A betegséget siker nagyon korai stádiumban elcsípni, és négy nappal a diagnózis után már át is esett a műtéten, és megkezdte a kemoterápiát.

A szerelmi életét rendszeresen taglalták a lapok az elmúlt 30 évben. Korábban egy párt alkotott Jason Donovannel, Olivier Martinezzel, majd 2018-ban randizni kezdett a brit GQ kreatív igazgatójával, Paul Solomonsszal, aki 2021-ben eljegyezte őt. Ez a kapcsolat 2023 év elején ért véget.

Akkor csodáljuk meg, mennyit változott Kylie 1989-től 2024-ig.

Kylie Minogue és Jason Donovan
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top