nlc.hu
Sztárok

Megharagudott egymásra Debreczeni Ferenc és Molnár György

Nagyon megorrolt egymásra az Omega még két élő legendája, már nem is beszélnek egymással

Megromlott a viszony Debreczeni Ferenc és Molnár György között.

Haragban van az Omega még két élő legendája, Debreczeni Ferenc „Ciki” és Molnár György „Elefánt”, már nem is beszélnek egymással. Mindez a közelgő Omega Testamentum buli előtt derült ki – írja a Blikk.

Molnár György (b) és Debreczeni Ferenc (j),

Molnár György „Elefánt” (b) és Debreczeni Ferenc „Ciki” (j) is azt állítja, hogy hátha szúrta a másik – Fotók: MTI/Kovács Attila

Debreczeni Ferenc izgatottan készül a bulira, mert ez nemcsak ősbemutató lesz, hanem egy turnésorozat kezdete is: az  Omega Testamentum nevű formációval járja majd az országot, megszólaltatva a legendás dalokat. Molnár György azonban biztosan nem lesz ott a bulin, mivel a viszonyuk megromlott, mindketten haragszanak a másikra, hátba szúrást, tőrdöfést emlegetnek.

Molnár György pár hete a Mobilmániával lépett fel, éppen ott, ahol az Omega Testamentum buli lesz. Ciki minderről a következőket nyilatkozta a bulvárlapnak: „Hátba szúrásként éltem meg. (…) Láttam a koncertplakátot, rajta nagy betűkkel ott virított az Omega felirat. Nekem persze, senki sem szólt.”

Molnár György Elefánt pedig azt sérelmezi, hogy a zenésztársa éppen a súlyos betegsége alatt szervezett új bandát. „Élet‑halál között voltam, ilyen-olyan csövek lógtak ki belőlem, amikor a mi dobosunk már új zenészeket toborzott maga köré, majd fellépett Omega-számokat játszva” – fakadt ki a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top