nlc.hu
Sztárok

A zenekar menedzsere az Omega jövőjéről

„Az Omega nem létezik, és többé nem is fog!” – feldúltan nyilatkozott a zenekar menedzsere

Trunkos András elárulta, mi lesz a zenekar jövője.

A napokban olyan hírek láttak napvilágot, hogy új tagokkal és névvel folytatja az Omega, ezt azonban nem nézték jó szemmel a pályatársak és a rajongók. Trunkos András, Omega menedzsere úgy döntött, tisztázza a zenekar körüli félreértéseket – írja a Bors.

Omega

Az Omega együttes koncertje a 2014-es Szabadságkoncerten (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

„Az Omega nem létezik, és többé nem is fog! Anno, amikor Kóbor Jánosék felálltak a színpadra akkor minden show-elem (…) őket szolgálta. Mecky halála után száz százalékig biztos vagyok abba, hogy még egyszer nem lesz olyan ember, aki ne tűnne el amellett a színpadi érzés mellett, amit az Omega tagjai gondok nélkül önmagukévá tettek. (…) Egy szóval nem mondtuk soha, hogy az Omega folytatódik” – nyilatkozta feldúltan a bulvárlapnak. 

Trunkos András elmondása szerint az újonnan felálló formáció, az Omega Testamentum egy hagyaték, az Omega hagyatékával pedig Debreczeni Ferenc „Ciki” és Molnár György „Elefánt” rendelkezik. 

Debreczeni Ferenc „Ciki”, az Omega dobosa nem érti, miért kéne felhagynia a zenéléssel, és miért tartják „bőrlehúzásnak” az emberek a hagyatékukat. „Azt senki ne merje megtagadni tőlünk, hogy játsszuk a saját dalainkat, a saját zenekarunkban!” – fakadt ki a Borsnak.

Olvass még az Omega zenekarról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top