nlc.hu
Sztárok

Molnár György Elefánt egészségügyi állapota

Nem tudják, mitől van rosszul Molnár György Elefánt

Keresik az okát az orvosok, mitől érez fájdalmat a mellkasában Molnár György Elefánt. Az Omega gitárosának állapota ingadozó.

Már a második kórházban próbálnak rájönni az orvosok, mi okozza Molnár György Elefánt mellkasi fájdalmait. A Bors cikke szerint a vérvétel és az EKG eredményei nem utalnak semmi komolyabb problémára, ezért további vizsgálatok szükségesek.

Férfi kalapban gitározik

Molnár György Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, becenevén Elefánt, az Omega együttes tagja (Fotó: Korponai Tamás)

Hullámzó az állapotom, néha szédülök, de talán ritkábban, mint az előző időszakban. Gyógyszert addig nem kaphatok, amíg nincs meg a diagnózis” – mondta el a zenész, aki az egészségügyi nehézségei ellenére csütörtökön mégis elmegy Szekszárdra, mert ott nyílik a Wosinsky Mór Megyei Múzeumban az Omega 60 vándorkiállítása.

Legutóbb tavaly március végén műteni kellett a legendás zenekar gitárosát, eltávolították a húgyhólyagján lévő daganatot. Akkor elmondta, hogy mindennap két kilométert sétál, hogy rendbe jöjjön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top