nlc.hu
Sztárok

10 év után újra forgat Cameron Diaz

Visszavonulása után újra forgat Cameron Diaz

Tíz év eltelte után újra a filmvásznon láthatjuk Cameron Diazt a 2014-es visszavonulása után.

A szemfülesek észrevehették, hogy a tíz éve visszavonult Cameron Diaz neve alatt új film jelent meg az egyik legnépszerűbb filmes oldalon. Diaz 2022 júniusában ugyanis csatlakozott a Back in Action című film szereplőgárdájához. A filmet sikeresen le is forgatták, már az utómunkálatokat végzik rajta. Ha minden jól alakul, a 2024-es év végére már meg is tekinthetjük.

Hollywood egyik legkeresettebb színésznője volt

Diaz modellkarrierje után 21 évesen debütált a mozivásznon, elsőként Jim Carrey partnereként A Maszk című filmvígjátékban. Ezt követte az Álljon meg a nászmenet! 1997-ben kiadott romantikus film mellékszerepe, majd a szintén hasonló műfajú Keresd a nőt! című klasszikus. A színésznő karrierje ezek után hamar szárnyra kapott, és a teljesség igénye nélkül olyan kasszasiker filmekben szerepelt, mint: a Charlie angyalai, a Vanília égbolt, a Rossz tanár, A csajok bosszúja és a Holiday. Diaz tehát sikert sikerre halmozott, a People magazin az 50 leggyönyörűbb színésznő a világon listájába is beválogatta 1998-ban és 2002-ben. Ha ez még nem lenne elég, Julia Roberts után ő lett az a nő, aki 20 millió dollárt is bezsebelt magának egy szerepért. Ezek után nem csoda, hogy 2014-ben minden rajongóját váratlanul érte a bejelentése, miszerint visszavonul a színészettől. Elért eredményei mellett azért is sokkolhatott mindenkit a döntése, mert nagyon kevés színésznő hagyja abba a munkát épp a karrierje csúcsán.

Igazi siker volt a Csajok Bosszúja című filmje is (Fotó: Getty Images)

Igazi siker volt a Csajok bosszúja című filmje is (Fotó: Getty Images)

Mivel indokolta visszavonulását?

Diaz azzal indokolta döntését, hogy a családjára és az Avaline bortársaság megalapítására szeretne inkább koncentrálni. 2020-ban, 47 évesen életet is adott gyermekének, Raddixnek. Bár egy, a színésznőhöz közeli forrás úgy nyilatkozott, hogy Cameron nagyon elégedett volt az életével a kameráktól távol, mégis nagyon izgatott amiatt, hogy újra forgathat. Érdekesség, hogy az új filmben az a Jamie Foxx lesz színészpartnere, akivel anno 2014-ben a visszavonulása előtti egyik utolsó, Annie című filmjét is forgatta.

Maga a színésznő is nyilatkozott a készülő filmmel kapcsolatban, saját Instagram-sztorijában a következőket írta:

Alig várom már, nagyon szuper lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top