nlc.hu
Sztárok

Cameron Diaz akkor és most

Így nézett ki 28 évvel ezelőtt Cameron Diaz

A színésznő idén augusztusban ünnepli majd az 50. születésnapját. Ma már visszavonultan él Hollywood egyik legragyogóbb csillaga.

Cameron Diaz korán kezdte a színészi pályát, de eleinte nem erről a hivatásról álmodott. Először 16 évesen állt kamerák elé fotómodellként. Egy hollywoodi bulin fedezték fel, és egyből az Elite Modellügynökségnél kezdett el dolgozni. Ez idő alatt élt Mexikóban, Japánban, Marokkóban és Párizsban is.

21 évesen tért vissza az USA-ba, elment A Maszk című film szerepválogatására, és bár nem volt színészi gyakorlata, megkapta a főszerepet. Ez belépőt jelentett neki az Álljon meg a nászmenet! című filmbe, amiben Julia Roberts mellett megkapta a másik női főszerepet. Őt is beválasztotta a People magazin az 50 legszebb nő közé, és ő lett a második színésznő Julia Roberts után, aki egy szerepért 20 millió dollárt tehetett zsebre.

Cameron Diaz akkor és most

Cameron Diaz 1994-ben (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Diaz a munkái mellett a magánéletben sem unatkozott, sok híres szerelme volt az évek során: Justin Timberlake, Jared Leto és Matt Dillon is az exei közé tartoznak. 2015-ben ment hozzá Benji Madden zenészhez. 2020-ban béranya hozta világra a házaspár kislányát, aki a Raddix Madden nevet kapra.  

„Boldog új évet kívánnak Maddenék! Annyira boldogok és hálásak vagyunk, hogy így kezdhetjük az új évet, mert be kell jelentenünk: megszületett a kislányunk, Raddix Madden. Azonnal belopta magát a szívünkbe” – írta Cameron Diaz.

(Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images

A színésznő arról is írt, hogy szeretnék megvédeni a kicsi magánéletét, ezért nem fognak róla képet posztolni.

Diaz már visszavonult a színészettől, utoljára az Annie című zenés vígjátékban szerepelt 2014-ben. Azóta könyvet írt az öregedésről, legújabban pedig saját bort dobott a piacra egy barátnőjével.

Cameron Diaz akkor és most

Cameron visszafogottan él (Fotó: World of Wonder/Getty Images for World of Wonder)

Diaz visszavonulását egyébként csak mellékesen közölte Selma Blair, aki a 2002-es Édes kis semmiség című filmben játszott együtt barátnőjével. Blair éppen interjút adott egy lapnak, amikor szóba került a fent említett közös filmjük. „Nagyon szívesen csináltam volna folytatást, de Cameron visszavonult a filmezéstől. Egyszerűen abbahagyta. Nincs szüksége arra, hogy több filmet csináljon. Nagyon jó élete volt, de nem tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy visszatérjen” – mondta a színésznő.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top