nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi újra mikrofon mögé ül

Balázs Andi is tagja lesz az ország első női reggeli rádióműsorának

Pálfi Éva, Balázs Andi és Argyelán Kriszta azt ígérik, hogy menő témákkal várják a hallgatókat.

3 karakteres, saját jogán sikeres NŐ fedi fel legbizalmasabb titkait úgy, hogy közben segíti a nőket ebben az  extrém gyorsan változó világunkban magabiztosan eligazodni. Hölgyeim, töltsétek velünk a reggelt, biztosak lehettek benne, hogy csupa mosoly lesz a tükör, ha belenéztek – olvasható a Valódi Nők vezetű oldalon. A három műsorvezető február 5-től minden hétköznap reggel 7 és 10 között lesz hallható a Manna FM-en.

„A forgatások miatt nem volt ritka, hogy fél öt előtt kellett kelnem, ráadásul vidéki lány vagyok, nem vagyok későn kelő típus. Nagyon izgatottan várom ezt a számomra új kihívást, mert ilyenben még nem volt részem. A műsor annak ellenére, hogy leginkább a nőkről szól, túlmutat majd a női csacsogáson, és nagyon gondolatébresztő lesz. Igazodunk a napi történésekhez, hírekhez is, de nőként, női szemmel látunk rá a problémákra és azok megoldására is. De nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is érdekes, tanulságos lesz a műsor, hiszen egy kicsit közelebb juthatnak hozzánk, ahhoz, hogy milyen a gondolkodásmódunk, ami segít jobban megismerni minket” – mondta az új szereppel kapcsolatban az időnként szorongással küzdő Balázs Andi, melyet a story.hu szemlézett.

Balázs Andi

Balázs Andi (Fotó: TV2)

„Nagyon jól működünk együtt, noha teljesen különbözőek vagyunk, éppen ezért nem is értünk egyet mindenben, de nagyon érdekes más megközelítésből is végiggondolni a dolgokat. Rengeteg témát fogunk érinteni, szóba kerülnek intim dolgok, munkával, magánélettel, öregedéssel kapcsolatos történések is. Éppen attól lesz majd olyan színes és izgalmas a műsor, hogy mindhárman más karakterek vagyunk. Andi inkább a vicces, csipkelődő karakter, Kriszta egy cuki szeretetgombóc, én pedig leginkább az egyensúlyra ügyelek majd. Egy azonban biztos: mindhárman bevállalósak vagyunk a témákat illetően”nyilatkozta Pálfi Éva. 

Balázs Andi

Pálfi Éva, Balázs Andi és Argyelán Kriszta (Fotó: MTAphoto – Maklári Tót Attila)

Argyelán Kriszta szintén eltökélt 

A műsorvezető régi motorosnak számít a szakmában, ő ezekkel a gondolatokkal vág neki az új feladatnak:

„Mindenképpen hiánypótló lesz ez a műsor, hisz sok olyan témát érintünk, amikről sok nő még ma is azt gondolja, nem szabad vagy nem lehet beszélni róla. Lesz szó a menopauzáról, de arról is, hogy miért keresnek sok munkahelyen még ma is kevesebbet a nők, mint férfi kollégáik, de arról is szót ejtünk, vajon miért nincs egy mai pénzérménken sem női történelmi személy képe. Nyíltan, de nem sértő vagy bántó módon beszélünk azokról a problémákról, jelenségekről, amelyek meghatározzák a mai nőket és talán utat mutatunk néhány régi, berögzült sztereotípia megdöntésében” – magyarázta Kriszta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top