nlc.hu
Sztárok

Áll a bál Bereczki Zoltán körül

Háborognak a rajongók: Bereczki Zoltán nem jelent meg a meghirdetett fellépésén

Megszólalt a menedzsment a történtekről.

Bereczki Zoltánnak országszerte hatalmas rajongótábora van. A színész-énekesre egyáltalán nem jellemző, hogy bármikor is cserben hagyná rajongóit, ám most mégis ezzel vádolják. 

Bereczki Zoltán

Fotó: Ványi Ákos

A színész évek óta járja az országot nagy sikerű egyszemélyes darabjával, a Dolgok, amikért érdemes élni című műsorral. Az eredeti monodráma egy rendkívül interaktív monológ, amelyben egy kisfiú felnőtté válási folyamatába pillanthatnak bele a nézők, és tudhatják meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat interaktív módon az előadásba. Mint a Bors megtudta, a darab Kaposváron is megvolt hirdetve január 31-én, szerda estére. Az összegyűlt nézők azonban hiába várták a színészt, nem jelent meg, ráadásul minden magyarázat nélkül. 

A lap megkereste Bereczki menedzserét, a darab egyik producerét, Ferenczi Orsolyát, hogy mi történt pontosan. Mint kiderült, a színész és csapata mindent megtesz azért, hogy előkerítsék a felelőst és jogi útra terelik az ügyet.

Zoltán is csak aznap éjszaka egy rajongói levélből értesült arról, hogy neki előadása lett volna Kaposváron! A produkció tájelőadásait a Játékszín szervezi, velük állt kapcsolatban a szervező, de nekik azt jelezte, egy későbbi időpontban szeretné megrendezi az előadást. Arról, hogy mindeközben korábban jegyeket értékesített és nem tájékoztatta a jegyvásárlókat arról, hogy nem rendezi meg az előadást, nem volt információnk. Ma már tudjuk, hogy a netes jegyvásárlókat értesítette, de a helyszínen nem tájékoztatták az embereket. Egyelőre kivizsgáljuk az ügyet, és a szükség esetén természetesen jogi lépéseket is teszünk

 – mondta Ferenczi Orsolya, majd hangsúlyozta,  Zoli soha nem hagyná cserben a közönséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top