nlc.hu
Sztárok
Így dolgozik most a Cápák között 16 éves vállalkozója

Cápák között: beszámolt a mindennapokról a 16 éves Nyikonyuk Balázs

A befektetők segítségével növelheti a vállalkozását.

Nyikonyuk Balázs története egy országot hatott meg. Sokan figyeltek fel a kamasz fiú vállalkozására, sőt még az RTL Cápák között című műsor befektetőit is elvarázsolta. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra egyelőre családi vállalkozásként működik, de a tömeges megrendeléseknek köszönhetően és a befektetőktől kapott hárommillió forinttal hamarosan nagyobb távlatok is megnyílnak a fiatal előtt. 

„A műsor után gyakorlatilag rögtön elkezdett csörögni a telefonom, záporoztak az üzenetek. Megsokszorozódott a követőim száma. Az osztálytársaim és az osztályfőnököm is gratuláltak. A legmeglepőbb pedig az, hogy szinte alig találkoztam negatív kommenttel. Igazából még mindig történtek a hatása alatt vagyok”mesélte a story.hu-nak Balázs, akinek szerettei is szerves részei az üzletének. 

Cápák között,

Nyikonyuk Balázs (Fotó: Sajtóklub/RTL)

„Eddig én segítettem Balázsnak a gyakorlati logisztikai ügyekben, Balázs bátyja, Gergő pedig az informatikai hátteret biztosította. Neki köszönhetően fog élesedni hétvégén a weboldal, sok munkája van benne. Balázs anyukája pedig a csapat összetartásáért felelt, koordinálta a doboz alkotóelemeinek összeállítását, egyben készítette azokat. Igazi négyszemélyes vállalkozásként működtünk” – mondta a lapnak a büszke édesapa. Balázs egyébként bízik benne, hogy hamarosan a sorozatgyártás is el fog indulni, emellett más országokba is szállíthatnak majd. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top