nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő 37 milliós karórája

37 milliós karóra csillogott Rácz Jenő csuklóján

Imádja az órákat a sztárséf.

Rácz Jenő szenvedélyesen gyűjti a méregdrága karórákat, legutóbb egy 37 milliós műalkotás csillogott a csuklóján – szúrta ki a Bors.

Rácz Jenő

Lehet, hogy egy újabb luxusdarabbal bővült Rácz Jenő karóra-kollekciója – Fotó: Sajtóklub

A sztárséf most egy Spirit of Big Bang Titanium Rainbow karórával büszkélkedett, amivel már régóta kacérkodott. A korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában mutatta meg a méregdrága kütyüt, amelynek az ára felér egy budapesti lakáséval.

Az ominózus, 37  milliós karóra:

Rácz Jenő gyűjteményébe amúgy eddig olyan luxuskarórák kerültek be, mint például a Patek Philippe Nautilus óra, amelynek az ára 60 millió forint, illetve egy 50 milliós Rolex Cosmograph Daytona, de a 8 milliós Rolex Submariner Kermit óráját is gyakran hordja.

Nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem. (…) Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra” – nyilatkozta még korábban a bulvárlapnak a sztárséf.

Rácz Jenőhöz hasonlóan Curtis is szenvedélyesen szereti ezeket a kiegészítőket. Elmondása szerint nem hord nyakláncot, sem gyűrűt, egyetlen ékszer, amit elvisel, az az óra. Nemrég azt is elárulta, melyik darab a kedvence: „Szeretem nagyon a Rolexeket, van is belőle kettő, viszont most van egy új órám. Egy Audemars Piguet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top