nlc.hu
Sztárok

Moldován András szerint így lehetsz sikeres

Cápák között: Moldován András sokat küzdött azért, hogy gazdag legyen

„Az én gazdagságomat sem adták ingyen” – állítja a befektető.

Szókimondása és kendőzetlen őszintesége a védjegye Moldován Andrásnak, a Cápák között egyik befektetőjének, aki nyíltan vállalja véleményét egy-egy pitchelő üzleti ajánlata kapcsán. „Én egyszerűen annyit akarok, hogy legyen valaki, aki végre vele szemben megmondja az igazat. Mert nem erre vagyunk szocializálva, hanem arra vagyunk szocializálva, hogy megértőek legyünk, hogy sajnáljuk a másikat, de ezek rövid távú megoldások” – mondta a Fókusznak Moldován, aki hangsúlyozta, hogy például az őszinteség, a tényekkel való szembenézés, és a komfortzónából való kilépés elengedhetetlen a vállalkozói sikerhez vezető úton.

„Beülnek az emberek a komfortzónájukba, és azt keresik, hogy ők hogyan tudnak komfortban lenni. Pont annyit dolgozni, amennyi épp jól esik, pont annyit kirándulni, pont annyit a családdal lenni, mindenféle dolgot pont annyit csinálni, amennyi jól esik, és az nekik komfortos. Ez jó, de ez nem a vállalkozói magatartás” – árulta el a Cápa, aki nem tagadja, a kudarc annak idején őt sem kerülte el.

Moldován András

Moldován András (Fotó: Smagpictures.com / RTL/ Sajtóklub)

„Amikor nagyon ráveted magad valamire, és nagyon csinálod, mint ahogy én nagyon vállalkozó akartam lenni, akkor az ember gyorsan begyűjti a pofonokat” – tette hozzá a korábban a vállalkozóknak durván beszóló Moldován András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top