nlc.hu
Sztárok

Moldován András véleménye a vállalkozókról

Moldován András odavágott a vállalkozóknak: „Fel vagyok háborodva!”

Az RTL műsorában sem fogja vissza magát.

A Cápák között befektetője, Moldován András korántsem a visszafogottságáról híres. Nyers őszintesége miatt sokan támadják, ám ő nem foglakozik a negatív kritikákkal. A minner.hu podcastjában például arról beszélt, hogy szerinte sok vállalkozó csak az ingyenes szereplés miatt érkezik a műsorba, ami igencsak felháborítja.

„Gondolj bele, oda bejön egy csomó francos vállalkozó – az agyamra megy –, azért, hogy olyan összeget kérjen, amiről tudja, sosem fogja megkapni, és csak a reklámért jön. Hét percet az RTL-ben műsoron lenni, húsz százalék nézettség, hatszázezer ember… Érted ezt? Ingyé?! – kezdte Moldován András, majd így folytatta. – Én az RTL-től akartam venni műsoridőt, azt mondták, egy perc hatmillió forint, vagy mennyi. (…) Ez meg bejön oda, és hazudozik nekem? Hát persze hogy fel vagyok háborodva! Az egy hazugság, hogy fektess be a cégembe, de én nem is akarom eladni a cégemet” – mondta a vállalkozó. 

Nem ez az első, hogy András kifejti a véleményét: a Cápák között adásaiban számtalanszor ő az, aki kertelés nélkül megmondja, ha valami nem tetszik neki. 

Moldován András

Moldován András a műsorban. (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top