nlc.hu
Sztárok
Marsi Anikó fiai teljesen más karakterek

Marsi Anikó a fiairól: „Néha rácsodálkozom, hogy ők tényleg egy apától és anyától vannak”

Mégis egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Marsi Anikó és Palik László fiai nem élik az életüket a nyilvánosság előtt, ezért kivételes alkalomnak számított, hogy januárban édesanyjukkal hármasban szerepeltek címlapon. A 17 éves Palik Vilmos és a 14 éves Vince teljesen más karakterek, amin néha maga a híradós is elcsodálkozik. 

Marsi Anikó

Fotó: Olajos Piroska

Anikó most a Best magazinnak mesélt arról, miben különbözik a két fiú és milyen a testvéri kapcsolat közöttük. 

Vilmos karaktere, gondolkodásmódja, a megoldásai sokkal jobban hasonlítanak az apjáéra. Ő egy elemző, gondolkodó, elmélázó, észérveket sorakoztató gyerek, Vince pedig ösztönlény, mint én, ami a szívén, az a száján. Csak a színeikben hasonlítanak. Teljesen különböző karakterek, néha rá is csodálkozom, hogy ők tényleg egy apától és anyától vannak – kezdte a lapnak a Tények műsorvezetője. –  De manapság elkezdtek összeérni, korábban, azt hiszem, inkább csak elviselték egymást. Sokat tépték a másikat. A kis ördögfióka, Vince rajongott a bátyjáért, a tudományos munkatársért, ahogyan én hívom a nagyobb fiamat, Vilmos viszont nagyon szeretett volna magában lenni, tanulni, világot megváltani, és ebből voltak a konfliktusok. Ha Vilmosnak jöttek a haverjai, Vince azokat előszeretettel lenyúlta, mert neki kellett a középpontban lennie, de ezek a dolgok összeértek. Ma például együtt kondiznak, Vilmos Vince edzője, ez is közelebb hozta őket egymáshoz. A legjobb érzés az, amikor látom, érzem és tapasztalom, hogy büszkék egymásra, a másik eredményére. Akkor azt gondolom, valamit jól csináltunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top