nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea a visszavonulásról beszélt

A ma 60 éves Szulák Andrea elárulta, hogy mikor vonulna vissza

Tíz évvel későbbi hétköznapjairól is mesélt. Bár imádja a színpadot, ha úgy érzi, le tud mondani róla.

A Dankó Rádió legutóbbi tematikus hétvégéjén Szulák Andreát ünnepelték, aki ma töltötte be a 60. életévét. A Máté Péter- és eMeRTon-díjas színművész-énekessel exkluzív interjú készült, melyben több téma is felmerült. A jeles nap kapcsán Andrea például megjegyezte, hogy igyekszik nem tudomást venni az idő múlásáról, ám tisztában van azzal, hogy neki is megvannak a korlátai. 

2024-ben elvonulva, csendesen ünnepli ezt a kerek évfordulót.

„Igyekszem nem tudomást venni az idő múlásáról. Vannak napok, amikor 25-nek, máskor 95-nek érzem magam. Minél idősebb az ember, annál több a vesztesége. A születésnapom addig volt fontos nekem, amíg az anyám élt. Most már a lányom születésnapja lett a mi közös fiesztánk, erre mindig nagyon készülök, a saját születésnapomnak már nincs nagy jelentősége” – nyilatkozta a színésznő, aki arról is szót ejtett, hogyan képzeli el a tíz évvel későbbi életét. 

Szulák Andrea

Szulák Andrea (Fotó: Schumy Csaba)

„Nem tudom, mi lesz később. Idővel el kell majd gondolkodnom, hogyan lehet méltósággal elbúcsúzni a szakmától. A színpadon kívül is van élet. Nagyon bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék. Finom eleganciával, diszkréten, lassú léptekkel szeretnék majd visszavonulni” – közölte az előadóművész. A beszélgetés során az is kiderült, hogy az utóbbi években hímez, és kutatja a különböző népművészeti mintákat.

Már nem várja, hogy megmentse a lovag

Legutóbb 2022-ban jelentette ki szűkszavúan, hogy rátalált a szerelem, de a részleteket ezúttal sem osztotta meg a nagyvilággal. Bár magánéletének erről a szegletéről nem sokszor nyilatkozik, azt korábban a Best Magazinnak elárulta, hogy már mások az elvárásai a férfiakkal szemben. 

„Jó sokáig vártam, hogy megmentsenek engem, és kiszabadítsanak a tornyomból, de a lovagoknak mindig máshol akadt dolga, így ki kellett alakítanom egy önálló életet. Nem én döntöttem úgy, hogy erős nő leszek, én bármikor szívesen vagyok gyönge hölgy, ha jön a lovagom. De túlélő vagyok: tele vagyok életigenléssel és kíváncsisággal, így aztán megengedem magamnak, hogy bármilyen körülmények között jól érezzem magam a bőrömben” – nyilatkozta a közösségi oldalán is népszerű Andrea.

A jeles nap alkalmából összeszedtünk pár képet a színésznő múltjából:

Szulák Andrea
Megnézem
Összes kép (8)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top