nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor cukorbetegsége

Félő, hogy le kell vágni Schmuck Andor egyik lábujját – cukorbetegsége miatt szanatóriumban kezelik

A folyamatos hiány miatt nem jutott hozzá az inzulinrezisztencia kezelésére használt gyógyszerhez.

Lehet, hogy le kell vágni Schmuck Andor egyik lábujját. Az 53 éves politikust jelenleg szanatóriumban kezelik a cukorbetegsége miatt – értesült az rtl.hu. A Farm VIP-ben is bizonyító híresség az állapotáról annyit mondott el, hogy nem jutott hozzá a szükséges gyógyszerhez, mert mindenki fogyásra használja.

Schmuck Andor

Schmuck Andor bízik abban, hogy használ a kezelés és megússza az amputációt – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.02.06.-i adás)

„Oxigénfürdőt kapok annak érdekében, hogy javuljon az állapotom, és ne kelljen levágni az egyik lábujjamat” – nyilatkozta a portálnak.

A Tinder-randijairól kitálaló Schmuck Andor egyébként várhatóan elindul Budapest 5. kerületének polgármesteri posztjáért. Szervezete a „Miénk a Belváros” nevet kapta. Ígérete között az szerepel, hogy a társasházaknak adná azoknak a bevételeknek a felét, amelyek az ingatlan- és közterület-hasznosításból keletkeznek (például parkolás). Számításai szerint ezekből a tételekből évente 10 milliárd forint folyik be az önkormányzathoz, így 5 milliárd forintot – háztartásonként akár 300-400 ezer forintot – osztana szét. A kapott pénzt bármire költhetné a társasház (például felújításra).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top