nlc.hu
Sztárok
Leblanc Győző a magánéletéről

„Boldog ember vagyok ismét Krisztina mellett” – 33 évvel fiatalabb partneréről vallott Leblanc Győző

Tavaly óta vannak együtt.

Leblanc Győzőt másfél évvel ezelőtt érte súlyos veszteség, amikor elveszítette imádott feleségét, Tóth Éva énekesnőt, akivel 20 évig volt együtt. Ahogy halad az idő, a 76 éves operaénekes egyre jobban belátja, képtelen egyedül élni – írja a Bors.

Leblanc Győző

Leblanc Győző és imádott felesége, Tóth Éva – Forrás: TV2 / Minden, ami zene – videó

„Borzalmas egyedül, mert közösségi ember vagyok, és mindig volt társam. (…) Bár jó lenne valakivel megosztanom a mindennapokat, nem tudok gombnyomásra működtetni az érzelmeket, (…) de nem zárkózom el, nyitott vagyok a szerelemre” – vallotta be a bulvárlapnak.

Neje elvesztése után a munkában is megrekedt Leblanc Győző, hiszen hosszú évek óta nem csak a magánéletben, hanem a színpadon is egy párt alkottak az énekesnővel. Tavaly azonban egy új partnerre lelt, Szeredy Krisztina énekesnő személyében, a rajongók pedig már össze is boronálták a két művészt, akik között jól működik a kémia a színpadon. A Bors érdeklődésére, miszerint a partnerével esetleg a munkán kívül is szorosabb kapcsolatba kerültek-e, az operaénekes a következőket árulta el: „Krisztinával nagyon jó, őszinte barátság alakult ki közöttünk. (…) Jó együtt dolgozni vele, tetszik az az új világ, amit ő hozott az életembe. Boldog ember vagyok ismét Krisztina mellett. Azt szokták mondani, soha ne mondd, hogy soha. A kapu nyitva van, hiszen ő egy gyönyörű, csinos nő. Kicsit én vagyok bajban, hiszen 33 év a korkülönbség közöttünk. Nem szeretném, ha emiatt kinevetnének az emberek. (…) Maradunk barátságban, és ez így van rendjén.”

Olvass továbbTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top