nlc.hu
Sztárok
Íme Sofía Vergara Los Angeles-i villája

Nézd meg belülről Sofía Vergara fényűző otthonát

Az 51 éves kolumbiai színésznő új filmje a hazai Netflix nézettségi toplistáján jelenleg első helyen szerepel. Az alakításával újra felkeltette a világ figyelmét, ezért is készült vele ez a különleges interjú.

Az Architectural Digest stábja rendszerint bemutatja olyan hollywoodi sztárok otthonát, akik hajlandóak a világnak is megmutatni, hogy hol élik a mindennapjaikat. A nemrég elvált Sofía Vergara a Los Angeles-i villájába engedett betekintést, melyben a mesés kert, a hatalmas konyha, illetve a fényűző kiegészítők mind megtalálhatók. Az ingatlanban a világos színek dominálnak, közülük is a fehér, a halványkék, illetve a szürke. A videóból kiderül, hogy az étkező a legkedvesebb helység számára, méghozzá a részletek miatt. A kézzel festett mennyezet, illetve a 18.századi francia gobelin kép teszi még különlegesebbé. 

Íme a videó:

A konyhába lépve elénk tárul egy közel kétméteres hosszúságú, szürke-arany színű sütő is, amiről gyorsan ki is derül, hogy Vergara nem sűrűn használja. Állítása szerint imádnak a barátaival ebben a helységben lenni és nagyon nehéz innen kitessékelni az embereket. „Nem is akarok megtanulni főzni, de a fiam, Mano nagyszerűen főz, és azt mondta, ez az, amire szükségem van a házban” – mondta a videóban a színésznő, akit az Instagram-oldalán több mint 34 millióan követnek. 

Sofía Vergara

Sofía Vergara a Griselda bemutatóján. (Fotó: Northfoto)

Nagy gyűjtő

A Griselda című film sztárja szívesen gyűjt különböző kristályféléket és madarakat ábrázoló szobrokat, emellett mesés kínai származású, különféle mintával díszített étkészlete is van.

Úgy gondolja, hogy a színes és szép dolgokból előszeretettel esznek az emberek.

A több vendégszobával is rendelkező házban Vergara a gardróbszobáját szereti a legjobban, ahol több plafonig érő polcos szekrényben sorakoznak a színek szerint csoportosított cipői. Mivel utálja a fűtőtesteket, csak kandalló van a házban, melyet egy kivitelező oldott meg neki. Az udvaron egy hatalmas terasz, illetve egy medence is várja a vendégeket. Érdekesség, hogy a ház összes szobájából látható a medence, illetve a medenceház.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top