nlc.hu
Sztárok

Mick Schumacher megerősítette, hamarosan férjhez megy a testvére

Testvére megerősítette, hamarosan férjhez megy Gina Schumacher

Nyáron mondja ki az igent a sportoló és vőlegénye.

Néhány héttel ezelőtt már felreppent a pletyka, miszerint esküvőre készül Michael Schumacher lánya. Az a hír járta, hogy 26 éves Gina Schumacher nyáron köti össze életét szerelmével, Iain Bethke-vel.

Volt olyan lap, ami azt is tudni vélte, hogy a fiatal pár egy észak-németországi esküvőszervezőt bízott meg az esemény lebonyolításával, illetve az is felmerült, hogy a lakodalmat pedig a család mallorcai luxusvillájában tartják majd, és a nyári szabadtéri esküvőn egy countryzenekar játszik majd.

Hogy valóban esküvőre készül a család, azt nemrég Mick Schumacher, Gina Schumacher testvére erősített meg, a fiatal autóversenyző, ugyanis a következőket nyilatkozta egy interjúban:

Igen, ez természetesen egy csodálatos és boldogan várjuk

A versenyszellemet egyébként nemcsak Mick Schumacher örökölte édesapjától, Gina is profi sportoló lett, de ő az autók helyett inkább a lovakat választotta, így ismerkedett meg párjával is, aki maga is díjlovagló.

Gina Schumacher

Fotó: Friso Gentsch/ DPA / AFP

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top