nlc.hu
Sztárok

Ritka pillanat: Lányi Lala 18 éves fiáról mesélt

Ritka pillanat: Lányi Lala 18 éves fiáról mesélt

Lányi Lala Kondákor Zsófival való szakításáról is mesélt.

Annak idején nagy port kavart, amikor véget ért a szerelem Lányi Lala és Kondákor Zsófia között. Akkor Lala Szeress című saját dala Kondákor Zsófiával való szakításáról szólt – írja a Blikk.

“Egyfajta terápiaként kiüvöltöttem minden érzésemet ebben a dalban. Nekem ez nagyon fájó pont volt, azt hittem, ebbe bele fogok halni. Az óriási szerelem a kisfiam születése után egyszerűen dugába dőlt. Az életem kínszenvedés volt” – mondta Lányi Lala. Az sem titok, hogy a szakítás után Lala nevelte tovább közös fiúkat.

Lányi Lala és Beni fia

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

“Mindenkinek így volt a legjobb. Egzisztenciálisan, szerintem akkor gondolkodásban, felelősségtudatban és vállalási képességben is én voltam abban a pozícióban. Ez nem is képezte vita alapját, meg tudtunk egyezni abban, hogy így lesz a legjobb…Külsőségekben hasonlít az édesanyjára, de lelki világába és a gondolkodásába látom a saját személyemet is. Szerető szigorral nevelem, ahogy engem is az édesapám” – mesélte 18 éves nagy fiáról az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top