nlc.hu
Sztárok

Delhusa Gjon az esküvőről

Delhusa Gjon elárulta, extrém esküvőre készül

Lovaglás, motorozás, repülőből kiugrás is szóba jött.

Delhusa Gjon és kedvese, Fanni az évek során rengeteg támadást kaptak, ugyanis sokan nem nézték jó szemmel, hogy az énekes egy 44 évvel fiatalabb lány szívét rabolta el. Az idő azonban őket igazolta, ugyanis lassan 12 éve alkotnak egy párt, ráadásul már esküvőre készülnek. 

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon a Szerencsekerékben

Az énekes korábban is elmondta, szeretné, ha a lagzija nem mindennapi lenne. Ezt most a Szerencsekerékben is alátámasztotta. 

Ha esküvő, akkor mindenképpen egzotikus esküvő. Nem csak azért, mert már volt ilyenben részem, hanem mert valami számunkra különleges emléket szeretnék

 – kezdte a műsorban Delhusa. – „Az, hogy Budapesten bevonul az ember, utána este tart x embernek, haveroknak, rokonoknak bulit, hogy aztán másnap felkelnek és azt mondják, a “Szabóé jobb volt”. Fanni is egy extrémsportoló, vannak lovaink, én motorozom… Valami ilyesmi, vágtázó lovon, ha a pap is tudja követni. Gondoltunk arra, hogy egy repülőből kiugrani…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top