nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila a megcsalásról mesélt

Kökény Attilát el akarta gázolni a szeretője

Az énekes így bukott le a felesége előtt.

Kökény Attila felesége az esküvői fogadalmához hűen jóban-rosszban a férje mellett áll, immár 26 éve. Aranka úgy érzi, őket Isten is egymásnak teremtette. Annak ellenére is, hogy sok évvel ezelőtt válságba került a házasságuk az énekes hűtlensége miatt. Hullámvölgyek is akadtak bőven, melyről maga az énekes vallott a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban. „Ezek szinte mind miattam voltak. Sokat éjszakáztam, csavarogtam, ezekből adódtak veszekedések. Kimaradoztam, reggel jártam haza, és ez nem tetszett. Olyan is volt, hogy összepakoltam és elköltöztem néhány napra. Az ivás szült még sok vitát közöttünk, de a pénzen vagy bármilyen anyagi természetű dolgon soha nem veszekedtünk” – mesélte az énekes.

Attila 2020-ban leszámolt minden káros szenvedélyével, állítása szerint ma már példamutató életet él. A beszélgetés során az is kiderült, hogy hosszú évekkel ezelőtt hogyan bukott le a kedvese előtt. „Ha a feleségemnek kipakoltam volna az összes bűnömet, egyáltalán nem biztos, hogy mi még együtt lennénk. Mindenkinek van olyan tette, amit nem visz haza. A benzinkúton el akart ütni a nő, az úgy derült ki. De szerencsére meg tudtuk beszélni, és kikecmeregtünk belőle. De ez már egy bő 20 éves dolog, jóval a Megasztár előtt történt” – nyilatkozta a sztár.

Kökény Attila

Kökény Attila (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top