nlc.hu
Sztárok

Gáspár Kata akkor és most

Fotó! Elképesztően bájos tini volt Gáspár Kata

Újra főszerepben láthatjuk Gáspár Katát, mégpedig az RTL új sorozatában, A renitensben. Ennek apropóján visszatekintettünk a karrierje kezdetére.
Gáspár Kata

Tudtad, hogy Gáspár Kata nem is akart színésznő lenni? Bizony, hiába született színészgyerekként – Gáspár Sándor és Bánsági Ildikó a szülei –, a számára nagy áttörést hozó Apám beájulna előtt a színjátszás abszolút nem szerepelt a karriertervei között. „Az Apám beájulna forgatása előtt nem akartam színésznő lenni, 15 évesen kaptam meg a szerepet. A premier életem egyik legjelentősebb napja volt, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel kell foglalkoznom. Akkor a siker számomra egyben a rádöbbenést is jelentette, egy váltás történt az életemben”nyilatkozta négy évvel ezelőtt Kata.

A színésznőnek ezután számos kisebb-nagyobb szerepe akadt, azonban egy új generáció is megismerhette széles körben a nevét 15 évvel az első berobbanása után: 2018-ban indult útjára a 200 első randi napi sorozat, melyben ismét a főszereplőt alakította. Katát ezután tavaly láthattad Madarász Isti Tündérkert – Kísértések kora című sorozatában, most pedig minden vasárnap este találkozhatsz vele, ezúttal az RTL-en. Ez lesz a március 3-án kezdődő A renitens című bűnügyi vígjáték, amiben Kata ismét a címszereplőt alakítja. 

Ennek apropóján az alábbi galériában összegyűjtöttük, hogy festett a korábbi szerepeiben.

Gáspár Kata
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top