nlc.hu
Sztárok

Kiss Péter Balázs a gyermekéről mesélt

Kiss Péter Balázs gyermeke koraszülöttként jött a világra

A Barátok közt egykori színésze számolt be a részletekről.

A színész és felesége elmondásuk szerint gyorsan rájöttek, hogy Isten is egymásnak teremtette őket, így hamar komolyra fordult a kapcsolatuk. Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viktória nemrég szülők lettek, hiszen világra jött gyermekük, Lóri. A pici koraszülöttként született, melyről a színész számolt be a Story magazin hasábjain. Mint kiderült, már a tervezésénél tudták, hogy egy egészségügyi probléma miatt csak lombikkal lehet babájuk.

„Bent voltam Lórival, amikor stabilizálták az állapotát. Ha rossz helyen álltam, azt mondták, álljak arrébb, de nem zavartak ki, ami nagyon megható volt. Készítettek akkor hármunkról egy polaroid fotót, amit aztán betettek Lóri mellé az inkubátorba. Ez olyan emberi gesztus volt, ami szavakkal nem kifejezhető” – mondta a lapnak Kiss Péter Balázs, majd így folytatta.

Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki

Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki (Fotó: TV2)

„A Peter Cerny Alapítvány autója vitte át Lórit, a dolgozók kedvesek, együttérzőek, bátorítóak voltak, ami ebben a helyzetben sokat segített nekünk. Hiszen Viki pár napig maradt a Margit kórházban, a baba a Jánosban, én meg rohantam az anyatejjel egyik helyről a másikra” – tette hozzá a színész. Szerencsére Lóri mára már egészséges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top