nlc.hu
Sztárok

Kiss Péter Balázs A mi kis falunkban

A Barátok közt egykori sztárja, Kiss Péter Balázs is szerepet kapott A mi kis falunkban

Kiss Péter Balázs sofőrként tért vissza a képernyőre.

Kiss Péter Balázst a Barátok közt Illyés Pétereként ismerte meg a közönség: a színész 2013-tól hat éven át alakította a mindenki által szeretett karaktert, majd 2019-ben döntött úgy, hogy kiszáll a sorozatból

„A forgatás mellett elvégeztem a Kaposvári Egyetem színész szakát, tanultam rendezést, és belekóstoltam a színdarabírásba is. De mindig a sorozat volt a szakmai életem középpontjában, még a szakdolgozatomat is erről írtam, Színészet a szappanoperában címmel. Amikor egy éve a kezemben volt, a teljesség érzése töltött el. És még valami, a vágy, hogy más irányba induljak, kipróbáljam magam más téren is” – mondta akkor Kiss Péter Balázs.

Azóta több szerepben is láthattuk, valamint színházban is játszik. A mi kis falunk nézői kiszúrhatták a szombati részben, amelyben sofőrt alakított. Hogy többször is láthatjuk-e majd, vagy csak egy epizódszerep erejéig tűnt fel, arról egyelőre nincs információnk.

Olvass még A mi kis falunk színészeiről: 

kiss péter balázs

Kiss Péter Balázs új szerepben (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top